خورش کاری تخم مرغ :
طرز تهیه خورش کاری تخم مرغ:
هندیها یه خورشت تخممرغ دارن که با برنج یا نان سرو میشه. تنوع خوبی محسوب میشه برای یه وعده غذای بدون گوشت.
تخممرغهای آبپز در سسی معطر قرار میگیرند و تمام سس رو جذب میکنن! اگه طرفدار غذاهای اسپایسی هستی، حتما خوشتون میاد!
این غذا گاهی بدون سیبزمینی هم تهیه میشه و گاهی مقداری نخودفرنگی پخته جایگزین سیبزمینی! انتخاب با خودتون!
مواد مورد نیاز:
- تخم مرغ آبپز ۴ تا ۵ عدد
- سیب زمینی درشت خرد شده ۲ تا ۳ عدد
- گوجه فرنگی ۴ عدد
- پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد
- سیر ۲ تا ۳ حبه
- گشنیز یک دسته کوچک
- زنجبیل تازه یک تکه ۲ سانتیمتری یا مقدار معادل مقدار پودر زنجبیل
- پودر دانه گشنیز ۱ قاشق چایخوری
- پودر زیره سبز ۱/۲ قاشق چایخوری
- زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
- ادویه کاری ۱/۲ قاشق چایخوری(به دلخواه)
- فلفل سبز تند ۲ عدد یا مقدار معادل پودر فلفل قرمز
- آب لیموترش ۱ قاشق سوپخوری
- شکر ۱ قاشق چایخوری(به دلخواه برای تعادل طعم)
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه خورش کاری تخم مرغ :
سیبزمینی و تخممرغ جداگانه را با مقداری آب بپزید و سپس پوست بگیرید.
سیب زمینی را به صورت قطعات درشت خرد کنید. در صورت تمایل میتوانید سیبزمینی را با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.
پوست گوجه فرنگیها را بگیرید و آنها را خرد کنید.
روی تخم مرغها با چاقو خط بیاندازید تا طعم سس در حین پخت به تخممرغ نفوذ کند.
ساقه گشنیز را جدا کنید و ساقه را به همراه سیر ، زنجبیل و فلفل سبز تند دانه گرفته در هاون بکوبید تا حالت پوره پیدا کند.
برگهای گشنیز را خرد کنید و برای روی غذا کنار بگذارید.
در تابه مقداری روغن بریزید. پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شود، ادویهجات و پوره ساقه گشنیز و سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویهجات به مشام برسد. سپس گوجه فرنگی را اضافه کنید و اجازه دهید سس کمی غلیظ شود و نسبتا جا بیفتد سپس با مقداری آب لیمو، شکر و نمک آن را طعمدار کنید. سیب زمینی و تخممرغ را اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه دیگر به آرامی بجوشد و طعم سس به خورد آنها رود.
به هنگام سرو گشنیز خرد شده را روی خوراک بپاشید.
نوش جان