• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    سالاد هویج مراکشی – طرز تهیه با روش آسان و خوشمزه + نکات کلیدی

    سالاد هویج مراکشی:

    طرز تهیه سالاد هویج مراکشی

    طرز تهیه سالاد هویج مراکشی:

    خوب این سالاد، یه وعده غذایی کامله، متشکل از سبزیجات و حبوبات و مغز و خشکبار.

    برای تهیه نخود پخته هم میتونین از نخود کنسروی آبکش شده استفاده کنید و خودتون بپزید.
    برای تهیه نخود پخته در منزل، حدود ۱/۲ پیمانه نخود خشک را از شب قبل خیس کنید . با مقداری آب و یک پینچ جوش‌شیرین بپزید تا نرم شود. در اواخر پخت با مقداری نمک مزه‌دار کنید و سپس آبکش کنید.

    بهتره از خرماهایی که بافت سفت‌تر دارن برای سالاد استفاده کنید یا اینکه چیپس خرما یا کشمش رو جایگزین کنید .

    مغز آجیل مورد استفاده در این سالاد معمولا پسته بو داده است . اما می‌تونین از گردو، مغز کدو یا آفتابگردان رو جایگزین کنین.

    مواد مورد نیاز:

    • نخود آبگوشتی پخته ۱/۲ ۱ پیمانه
    • هویج ۵ عدد
    • خرمای خرد شده ۷ عدد یا کشمش بیدانه ۴ قاشق سوپخوری
    • پیازچه ۵ ساقه
    • جهفری و گشنیز خرد شده ۱/۲ پیمانه
    • پنیر فتا ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
    • گردوی یا انواع مغز خرد شده ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
    • لیموترش ۱ عدد
    • روغن زیتون یا روغن سالاد ۴ قاشق سوپخوری
    • پودر زیره سبز ۱/۴ قاشق چایخوری
    • فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چایخوری
    • فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری
    • زردچوبه ۱/۴ قاشق چایخوری
    • جوز هندی ۱/۴ قاشق چایخوری
    • نمک به مقدار لازم

    پوست لیموترش را ریز رنده کنید؛ هویج را پوست بگیرید و به صورت درشت رنده کنید و به همراه نخود ، جعفری و گشنیز ، خرما و پیازچه در ظرفی بریزید و خوب زیر و رو کنید تا با هم مخلوط شوند.

    گردو و پنیر خرد شده را روی سالاد بپاشید.

    آب لیموترشها را بگیرید. به همراه روغن زیتون، زیره، فلفل قرمز، فلفل سیاه، زردچوبه و جوز هندی و مقداری نمک مخلوط کنید و روی سالاد بریزید و سرو کنید.

    About The Author