سالاد هویج مراکشی:
طرز تهیه سالاد هویج مراکشی:
خوب این سالاد، یه وعده غذایی کامله، متشکل از سبزیجات و حبوبات و مغز و خشکبار.
برای تهیه نخود پخته هم میتونین از نخود کنسروی آبکش شده استفاده کنید و خودتون بپزید.
برای تهیه نخود پخته در منزل، حدود ۱/۲ پیمانه نخود خشک را از شب قبل خیس کنید . با مقداری آب و یک پینچ جوششیرین بپزید تا نرم شود. در اواخر پخت با مقداری نمک مزهدار کنید و سپس آبکش کنید.
بهتره از خرماهایی که بافت سفتتر دارن برای سالاد استفاده کنید یا اینکه چیپس خرما یا کشمش رو جایگزین کنید .
مغز آجیل مورد استفاده در این سالاد معمولا پسته بو داده است . اما میتونین از گردو، مغز کدو یا آفتابگردان رو جایگزین کنین.
مواد مورد نیاز:
- نخود آبگوشتی پخته ۱/۲ ۱ پیمانه
- هویج ۵ عدد
- خرمای خرد شده ۷ عدد یا کشمش بیدانه ۴ قاشق سوپخوری
- پیازچه ۵ ساقه
- جهفری و گشنیز خرد شده ۱/۲ پیمانه
- پنیر فتا ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
- گردوی یا انواع مغز خرد شده ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
- لیموترش ۱ عدد
- روغن زیتون یا روغن سالاد ۴ قاشق سوپخوری
- پودر زیره سبز ۱/۴ قاشق چایخوری
- فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری
- زردچوبه ۱/۴ قاشق چایخوری
- جوز هندی ۱/۴ قاشق چایخوری
- نمک به مقدار لازم
پوست لیموترش را ریز رنده کنید؛ هویج را پوست بگیرید و به صورت درشت رنده کنید و به همراه نخود ، جعفری و گشنیز ، خرما و پیازچه در ظرفی بریزید و خوب زیر و رو کنید تا با هم مخلوط شوند.
گردو و پنیر خرد شده را روی سالاد بپاشید.
آب لیموترشها را بگیرید. به همراه روغن زیتون، زیره، فلفل قرمز، فلفل سیاه، زردچوبه و جوز هندی و مقداری نمک مخلوط کنید و روی سالاد بریزید و سرو کنید.