پاستا پستوی نخود فرنگی:
طرز تهیه پاستا پستوی نخود فرنگی:
یه پاستای تابستونی، آسون و سریع آماده میشه، تو فصل نخود فرنگی!
عطر خوب ریحون و سیر با طعم شیرین نخود فرنگی!
برای انتخاب پنیر، میدونین که اصولا پاستا با پنیر پارمیزانه، اما اگه بهش دسترسی ندارین از هر پنیر خوش طعمی که دوست دارین میتونین استفاده کنین؛ حتی یکی دو قاشق پنیر لبنه یا خامهای به سس اضافه شه یه طعم خوب به سس میده!
مواد مورد نیاز:
- پاستا یا اسپاگتی ۱ بسته
- روغن (ترجیحا روغن زیتون یا کره) به مقدار لازم
- نخودفرنگی تازه یا منجمد ۲ پیمانه
- برگ ریحان ریز خرد شده ۲ پیمانه
- سیر یک تا دو حبه
- پنیر (ترجیحا پنیر پارمیزان) ۲ قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
در قابلمهای حاوی آب در حال جوش و نمک، پاستا را بپزید تا نرم شود.
در تابه کمی روغن بریزید . نخود فرنگی و سیر ریز خرد شده را در تابه کمی تفت دهید سپس مقداری از آب پاستا در حال پخت به تابه اضافه و درب تابه را بگذارید تا نخودها نرم شوند و آب غذا کشیده شود. نخود فرنگی را از روی حرارت بردارید، ریحان و یکی دو قاشق پنیر دلخواه و مقداری نمک وفلفل سیاه را اضافه کنید و با گوشتکوب نخود فرنگیها را کاملا له کنید. یا اینکه آنها با کمک غذاساز به خوبی پوره کنید. در صورت لزوم از آب پاستا برای رقیق کردن سس استفاده کنید.
پاستا را آبکش کنید . به تابه سس اضافه کنید . خوب زیر و رو کنید تا کاملا به سس آغشته شوند.
نوش جان