طرز تهیه طقطوقه :
طرز تهیه طقطوقه :
طَقطوقه یه مزه مراکشی که به صورت گرم یا سرد قابل سروه!
مواد طقطوقه کاملا در دسترسه و میشه همراه نان به عنوان پیش غذا، مزه یا یه وعده غذای گیاهی سرو کرد!
مواد مورد نیاز:
- فلفل دلمهای سبز ۲ عدد
- روغن (ترجیحا زیتون ) ۳ قاشق سوپخوری
- گوجه فرنگی ۴ عدد
- سیر له شده ۳ تا ۴ حبه
- گشنیز و جعفری خرد شده مجموعا ۴ عدد
- زیره پودر شده ۱/۴ قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز شیرین (پاپریکا) ۱/۲ قاشق چایخوری
- شکر ۱/۴ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
فلفل دلمهای و گوجهفرنگی را روی حرارت کبابی کنید. و داخل ظرف دربدار یا کیسه نایلونی قرار دهید تا خنک شود و سپس پوست بگیرید.
دانههای گوجه فرنگی و فلفل را خارج و به صورت درشت خرد کنید.
در تابه گرم شده روغن زیتون بریزید و سیر را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید .سپس گوجه فرنگی و فلفل دلمهای را اضافه کنید . تفت دهید تا آب گوجه کشیده شود.
زیره ، پودر فلفل شیرین، شکر، نمک و فلفل را اضافه و وقتی طعمها به خورد هم رفت از روی حرارت بردارید و جعفری و گشنیز خرد شده را به آن اضافه کنید.
طقطوقة را میتوانید به صورت گرم، سرد، مزه، مخلفات ساندویچ یا یه وعده غذای ساده به همراه نان سرو کنید.
نوش جان