• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه طقطوقه یا مزه ی مراکشی با طعم بی نظیر !!

    طرز تهیه طقطوقه :

    طرز تهیه طقطوقه

    طرز تهیه طقطوقه :

    طَقطوقه یه مزه مراکشی که به صورت گرم یا سرد قابل سروه!

    مواد طقطوقه کاملا در دسترسه و میشه همراه نان به عنوان پیش غذا، مزه یا یه وعده غذای گیاهی سرو کرد!

    مواد مورد نیاز:

    • فلفل دلمه‌ای سبز ۲ عدد
    • روغن (ترجیحا زیتون ) ۳ قاشق سوپخوری
    • گوجه فرنگی ۴ عدد
    • سیر له شده ۳ تا ۴ حبه
    • گشنیز و جعفری خرد شده مجموعا ۴ عدد
    • زیره پودر شده ۱/۴ قاشق چایخوری
    • پودر فلفل قرمز شیرین (پاپریکا) ۱/۲ قاشق چایخوری
    • شکر ۱/۴ قاشق چایخوری
    • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

    فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی را روی حرارت کبابی کنید. و داخل ظرف درب‌دار یا کیسه نایلونی قرار دهید تا خنک شود و سپس پوست بگیرید.

    دانه‌های گوجه فرنگی و فلفل را خارج و به صورت درشت خرد کنید.

    در تابه گرم شده روغن زیتون بریزید و سیر را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید .سپس گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید . تفت دهید تا آب گوجه کشیده شود.

    زیره ، پودر فلفل شیرین، شکر، نمک و فلفل را اضافه و وقتی طعم‌ها به خورد هم رفت از روی حرارت بردارید و جعفری و گشنیز خرد شده را به آن اضافه کنید.

    طقطوقة‎ را میتوانید به صورت گرم، سرد، مزه، مخلفات ساندویچ یا یه وعده غذای ساده به همراه نان سرو کنید.

    نوش جان

    About The Author