• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    فست فود مکزیکی – اصول درست کردن فست فود مکزینی با طعم اصلی !

    فست فود مکزیکی:

    اصول فست فود مکزیکی

    اصول درست کردن فست فود مکزیکی :

    برای تهیه خیلی از غذاهای فست فودی مکزیکی از نان ترتیا (تورتیلا) که تو پست قبلی دستورش رو گذاشتم استفاده میشه.
    با این نان غذاهای متنوعی میشه درست کرد، بوریتو و کَسه‌دیلا و ….. و خیلی از مواقع میتونیم از نانهای سنتی گندمی خودمون مثل لواش و تافتون استفاده کنیم برای راحتی کار!

    برای تهیه غذاهای مکزیکی محدودیتی ندارین، میتونین از انواع مرغ، بوقلمون، گوشت ، میگو ، ماهی ، حبوبات و .. استفاده‌ کنید و سبزیجات تازه مثل کاهو، کلم برگ، گوجه فرنگی، تربچه، پیاز و گشنیز خرد شده استفاده کنید.

    استفاده از ذرت شیرین و لوبیای سیاه، خیلی مرسومه..‌ البته از اونجایی که لوبیای سیاه در ایران یافت نمیشه معمولا با لوبیا قرمز یا چیتی جایگزین میشه. لوبیا قرمز پخته طعم شیرینی داره و باید به خوبی با لیموترش تازه مزه‌دار شه.

    استفاده از پنیر مانچِگو که یک پنیر گوسفندی زرد رنگ با اصالت اسپانیایی هست و شبیه گودا و چداره تو غذاهای مکزیکی خیلی مرسومه… همینطور که گفتم جاهای دیگه دنیا گودا، چدار، موتزرلا یا پنیر پیتزا و انواع دیگر پنیرهای کشدار را جایگزین کرده‌اند!

    طعم دهنده های غذا های مکزیکی :

    طعم دهنده‌های اصلی غذاهای مکزیکی در درجه اول پودر دانه گشنیز، پودر زیره، سیر، لیموترش، گشنیز و البته فلفل قرمزه که به صورت تند و در درجه‌های مختلف تندی قابل استفاده است.

    سس یا سالاد ریز سالسا، که ترکیبی از پیاز، سیر، گوجه فرنگی و فلفل تند یا شیرین مزه‌دار شده با لیموترش، روغن و نمک در تهیه و سرو غذاهای مکزیکی نقش مهمی داره.

    خامه ترش هم جزو همراهی کنندگان اصلی غذاهای مکزیکی هست. تو ایران که دسترسی به خامه ترش خیلی کمتره به راحتی میشه از ترکیب ماست و خامه یا خامه و لیموترش استفاده کرد.

    و اما دیپ معروف آواکادو!
    دیپ گواکامول که از ترکیب اواکادوی رسیده پوره شده، پیاز، سیر، لیموترش ، گوجه‌فرنگی و لیموترش تهیه شده یکی از مغذی ترین بخشهای غذاهای مکزیکیه که متاسفانه با بودجه بخش عظیمی از جامعه امروز ایران جور نیست و امیدوارم روزی همه بتونن به راحتی ازش استفاده کنن چرا که بقیه جاهای دنیا اواکادو رو به قیمت بسیار ناچیزی میفروشن و استفاده از اون در جیره هفتگی مردم جای خودش رو پیدا کرده!

    خوب اینا کلیات غذاهای مکزیکی بود برای اینکه بدونیم جز موارد انگشت شمار بقیه مواد دور و برمون پیدا میشه و خیلی وقتها میشه براشون جایگزین پیدا کنیم و درست کردن غذای مکزیکی سخت نیست و یه ماجراجویی باحاله!

    About The Author