دلمه سیب زمینی اوکراینی:
طرز تهیه دلمه سیب زمینی اوکراینی:
سیب زمینیهایی که با قارچ پر شدن انتخاب جالبیه نه؟
این دلمه بدون گوشت تهیه میشه و در اصل از قارچ خشک استفاده میشه که قبل از استفاده با مقداری آب جوشانده میشن، به این ترتیب هم قارچها نرم میشن و هم از اب باقی مونده برای پخت دلمهها استفاده میشه ، اما قارچ معمولی هم میشه توش استفاده کرد!
مواد مورد نیاز:
- سیب زمینی متوسط ۱۰ عدد
- قارچ ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
- تخم مرغ ۲ عدد
- پودر نان سوخاری ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
- کره یا روغن ۲ قاشق سوپخوری
- پیاز ۱ عدد
- جعفری ۱/۲ پیمانه
- استاک سبزیجات یا گوشت ۱ لیوان
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- رب گوجهفرنگی ۱ قاشق غذاخوری(در صورت تمایل)
سیب زمینیها پوست بگیرید. در قابلمه مقداری آب جوش و مقداری نمک بریزید. سیب زمینی ها را به مدت حدود ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که نیم پز شوند در آب جوش بپزید سپس آبکش کنید و اجازه دهید خنک شوند و بوسیله یک قاشق چایخوری وسط سیبزمینیها را خالی کنید.
قارچها و پیاز را کاملا ریز خرد کنید (برای این کار میتوانید از غذاساز استفاده کنید). هر آنچه که از داخل سیبزمینیهای خالی شده بیرون کشیدهاید به همراه تخم مرغ، جعفری و پودر نان سوخاری با مقداری نمک و فلفل به مخلوط قارچ اضافه کنید تا مخلوط یکدستی تهیه شود.
داخل حفرههای سیبزمینیها را با این مخلوط پر کنید. داخل قابلمه کره بریزید، رب گوجهفرنگی را به همراه نمک و فلفل سیاه در آن تفت دهید و استاک را به آن اضافه کنید. سیب زمینیها را داخل قابلمه بچینید و روی حرارت کم با درب بسته بپزید.
منبع: پیج اینستاگرام jasmine_babri