• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دلمه سیب زمینی اوکراینی – طرز تهیه غذای اوکراینی خوشمزه و بدون گوشت

    دلمه سیب زمینی اوکراینی:

    طرز تهیه دلمه سیب زمینی اوکراینی

    طرز تهیه دلمه سیب زمینی اوکراینی:

    سیب زمینی‌هایی که با قارچ پر شدن انتخاب جالبیه نه؟
    این دلمه بدون گوشت تهیه میشه و در اصل از قارچ خشک استفاده میشه که قبل از استفاده با مقداری آب جوشانده میشن، به این ترتیب هم قارچها نرم میشن و هم از اب باقی مونده برای پخت دلمه‌ها استفاده میشه ، اما قارچ معمولی هم میشه توش استفاده کرد!

    مواد مورد نیاز:

    • سیب زمینی متوسط ۱۰ عدد
    • قارچ ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
    • تخم مرغ ۲ عدد
    • پودر نان سوخاری ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
    • کره یا روغن ۲ قاشق سوپخوری
    • پیاز ۱ عدد
    • جعفری ۱/۲ پیمانه
    • استاک سبزیجات یا گوشت ۱ لیوان
    • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
    • رب گوجه‌‌فرنگی ۱ قاشق غذاخوری(در صورت تمایل)

    سیب زمینی‌ها پوست بگیرید‌. در قابلمه مقداری آب جوش و مقداری نمک بریزید. سیب زمینی ها را به مدت حدود ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که نیم پز شوند در آب جوش بپزید سپس آبکش کنید و اجازه دهید خنک شوند و بوسیله یک قاشق چایخوری وسط سیب‌زمینی‌ها را خالی کنید.

    قارچها و پیاز را کاملا ریز خرد کنید (برای این کار میتوانید از غذاساز استفاده کنید). هر آنچه که از داخل سیب‌زمینی‌های خالی شده بیرون کشیده‌اید به همراه تخم مرغ، جعفری و پودر نان سوخاری با مقداری نمک و فلفل به مخلوط قارچ اضافه کنید تا مخلوط یکدستی تهیه شود.

    داخل حفره‌های سیب‌زمینی‌ها را با این مخلوط پر کنید. داخل قابلمه کره بریزید، رب گوجه‌‌فرنگی را به همراه نمک و فلفل سیاه در آن تفت دهید و استاک را به آن اضافه کنید. سیب زمینی‌ها را داخل قابلمه بچینید و روی حرارت کم با درب بسته بپزید.

    منبع: پیج اینستاگرام jasmine_babri

    About The Author