شورینی گوجه فرنگی:
طرز تهیه شورینی گوجه فرنگی:
همیشه شیرینی پختیم، این دفعه شورینی بپزیم!
شورینیها برای صبحانه و عصرانه راحتالحلقوم محسوب میشن. یه لقمه آماده گاز زدن با تمام محتویات خوشمزهشون! برای مهمانی و پذیرایی به عنوان مزه و پیشغذا هم انتخاب خوبی هستن!
مواد لازم:
- تخم مرغ ۳ عدد
- شیر ۱/۲پیمانه
- رب گوجهفرنگی ۳ قاشق سوپخوری
- روغن مایع یا کره ذوب شده ۱۰۰ گرم (۱/۲ پیمانه)
- آرد ۳۰۰ گرم (۲ پیمانه سرپر)
- بیکینگ پودر ۲ قاشق سوپخوری
- پنیر پارمیزان رنده شده ۳ قاشق سوپخوری(به دلخواه)
- پنیر فتای مکعبی خرد شده ۲۰۰ گرم
- ریحان خرد شده ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
- آویشن یا اوریگانو ۱ قاشق چایخوری
- زیتون بدون هسته حلقهای خرد شده حدود ۵۰ گرم
- روغن زیتون یا روغن مایع برای روی شورینی۲ قاشق سوپخوری
- گوجه فرنگی مینیاتوری ۴ تا ۵ عدد
تخم مرغ، شیر، رب گوجهفرنگی و روغن مایع یا کره را با همزن دستی با هم مخلوط کنید.
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید و سپس به مواد اضافه کنید.
مقداری از زیتون و پنیر فتا را برای روی کار کنار بگذارید.
ریحان خرد شده ، زیتون، اوریگانو یا آویشن، پنیر پارمیزان و پنیر فتا را اضافه کنید . با لیسک به آرامی مخلوط کنید.
کف و دیوارههای قالب لوف (مستطیلی) به ابعاد ۲۸×۱۰ را با کاغذ مومی بپوشانید یا به خوبی چرب و آردپاشی کنید.
مایه شورینی را داخل قالب بریزید، روی آن مقداری روغن زیتون بریزید و برشهای گوجه فرنگی، پنیر فتا و زیتون را روی آن بچینید.
شورینی را در فر داغ با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه بپزید و بعد از پخت کامل، از فر خارج و اجازه دهید خنک شود. سپس برش بزنید و سرو کنید.