• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    شورینی گوجه فرنگی – طرز تهیه شورینی گوجه برای صبحانه و عصرانه

    شورینی گوجه فرنگی:

    طرز تهیه شورینی گوجه فرنگی

    طرز تهیه شورینی گوجه فرنگی:

    همیشه شیرینی پختیم، این دفعه شورینی بپزیم!
    شورینی‌ها برای صبحانه و عصرانه راحت‌الحلقوم محسوب میشن. یه لقمه آماده گاز زدن با تمام محتویات خوشمزه‌شون! برای مهمانی و پذیرایی به عنوان مزه و پیش‌غذا هم انتخاب خوبی هستن!

    مواد لازم:

    • تخم مرغ ۳ عدد
    • شیر ۱/۲پیمانه
    • رب گوجه‌‌فرنگی ۳ قاشق سوپخوری
    • روغن مایع یا کره ذوب شده ۱۰۰ گرم (۱/۲ پیمانه)
    • آرد ۳۰۰ گرم (۲ پیمانه سرپر)
    • بیکینگ پودر ۲ قاشق سوپخوری
    • پنیر پارمیزان رنده شده ۳ قاشق سوپخوری(به دلخواه)
    • پنیر فتای مکعبی خرد شده ۲۰۰ گرم
    • ریحان خرد شده ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
    • آویشن یا اوریگانو ۱ قاشق چایخوری
    • زیتون بدون هسته حلقه‌ای خرد شده حدود ۵۰ گرم
    • روغن زیتون یا روغن مایع برای روی شورینی۲ قاشق سوپخوری
    • گوجه فرنگی مینیاتوری ۴ تا ۵ عدد

    تخم مرغ، شیر، رب گوجه‌فرنگی و روغن مایع یا کره را با همزن دستی با هم مخلوط کنید.

    آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید و سپس به مواد اضافه کنید.

    مقداری از زیتون و پنیر فتا را برای روی کار کنار بگذارید.

    ریحان خرد شده ، زیتون، اوریگانو یا آویشن، پنیر پارمیزان و پنیر فتا را اضافه کنید . با لیسک به آرامی مخلوط کنید.

    کف و دیواره‌های قالب لوف (مستطیلی) به ابعاد ۲۸×۱۰ را با کاغذ مومی بپوشانید یا به خوبی چرب و آردپاشی کنید.

    مایه شورینی را داخل قالب بریزید، روی آن مقداری روغن زیتون بریزید و برشهای گوجه فرنگی، پنیر فتا و زیتون را روی آن بچینید.

    شورینی را در فر داغ با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۵ دقیقه بپزید و بعد از پخت کامل، از فر خارج و اجازه دهید خنک شود. سپس برش بزنید و سرو کنید.

    About The Author