طرز تهیه اشتروون :
پنکیک آلمانی اشتروون، یه ترکیب خوشمزه از نانهای کم شیرین کوچیک کشمشی سرخ شده در تابه هستند. برای تهیه این پنکیکها از مایه خمیر استفاده میشه و معمولا به عنوان صبحانه در کنار خامه و مارمالاد یا مربا سرو میشن.
مواد لازم:
- کشمش بیدانه ۲۰۰ گرم
- شیر ۱/۲ ۱ پیمانه
- مایه خمیر ۲ قاشق چایخوری
- آرد ۵۰۰ گرم
- شکر ۵۰ گرم
- نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
- تخم مرغ ۱ عدد
- روغن یا کره بدون دوغ برای سرخ کردن
- پودرقند مقداری برای سرو
طرز تهیه اشتروون :
کشمش را با آب سرد به مدت ۱۵ تا ۲۰ خیس کنید.
در این مدت شیر را روی حرارت گرم کنید و اجازه دهید ولرم شود.
نصف پیمانه از شیر ولرم را با یک قاشق سوپخوری شکر و مایه خمیر مخلوط کنید و اجازه دهید مایه خمیر به عمل بیاید.
تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و هم بزنید تا یکدست شود، بقیه شکر ،نمک و بقیه شیر را به آن اضافه کنید.
آرد را در ظرف گود بزرگی بریزید و وسط آرد را گود کنید. مخلوط مایه خمیر و تخممرغ را به وسط آرد بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید تا مایه آماده شود.
کشمشها را آبکش و به مایه اشتروون اضافه و مخلوط کنید تا در تمام مایه به صورت یکنواخت پخش شود.
روی ظرف را بپوشانید و نیم ساعت در دمای محیط استراحت دهید تا حباب بزند.
در تابه مقداری کره یا روغن بریزید و اجازه دهید گرم شود.
مقداری از مایه بردارید و با قاشق داخل روغن بریزید و روی آنها را با قاشق صاف کنید و وقتی پنکیکها از یک طرف طلایی شد، برگردانید تا از سمت دیگر نیز سرخ شود.
پنکیکهای آماده را در ظرفی بچینید و روی آنها پودرقند الک کنید.
این پنکیک را میتوانید به همراه انواع مربا یا مارمالاد و عسل سرو کنید.