• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه اشتروون – آموزش درست کردن پنکیک آلمانی با روش آسان

    طرز تهیه اشتروون :

    طرز تهیه اشتروون

    پنکیک آلمانی اشتروون، یه ترکیب خوشمزه از نانهای کم شیرین کوچیک کشمشی سرخ شده در تابه هستند. برای تهیه این پنکیکها از مایه خمیر استفاده میشه و معمولا به عنوان صبحانه در کنار خامه و مارمالاد یا مربا سرو میشن.

    مواد لازم:

    • کشمش بیدانه ۲۰۰ گرم
    • شیر ۱/۲ ۱ پیمانه
    • مایه خمیر ۲ قاشق چایخوری
    • آرد ۵۰۰ گرم
    • شکر ۵۰ گرم
    • نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
    • تخم مرغ ۱ عدد
    • روغن یا کره بدون دوغ برای سرخ کردن
    • پودرقند مقداری برای سرو

    طرز تهیه اشتروون :

    کشمش را با آب سرد به مدت ۱۵ تا ۲۰ خیس کنید.

    در این مدت شیر را روی حرارت گرم کنید و اجازه دهید ولرم شود.

    نصف پیمانه از شیر ولرم را با یک قاشق سوپخوری شکر و مایه خمیر مخلوط کنید و اجازه دهید مایه خمیر به عمل بیاید.

    تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و هم بزنید تا یکدست شود، بقیه شکر ،نمک و بقیه شیر را به آن اضافه کنید.

    آرد را در ظرف گود بزرگی بریزید و وسط آرد را گود کنید. مخلوط مایه خمیر و تخم‌مرغ را به وسط آرد بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید تا مایه آماده شود.

    کشمشها را آبکش و به مایه اشتروون اضافه و مخلوط کنید تا در تمام مایه به صورت یکنواخت پخش شود.

    روی ظرف را بپوشانید و نیم ساعت در دمای محیط استراحت دهید تا حباب بزند.

    در تابه مقداری کره یا روغن بریزید و اجازه دهید گرم شود.

    مقداری از مایه بردارید و با قاشق داخل روغن بریزید و روی آنها را با قاشق صاف کنید و وقتی پنکیکها از یک طرف طلایی شد، برگردانید تا از سمت دیگر نیز سرخ شود.

    پنکیکهای آماده را در ظرفی بچینید و روی آن‌ها پودرقند الک کنید.

    این پنکیک را میتوانید به همراه انواع مربا یا مارمالاد و عسل سرو کنید.

    About The Author