خوراک لوبیا سفید:
طرز تهیه خوراک لوبیا سفید:
خوراک لوبیای غلیظ و جا افتاده تو سس گوجهفرنگی تازه تابستونی یه انتخاب خوشمزه برای ناهار یا شام در کنار برشهای نان!
مواد لازم:
- لوبیا سفید ۲ پیمانه
- گوجه فرنگی ۶ عدد
- پیاز ۱ عدد
- سیر ۳ حبه
- آویشن یا اوریگانو ۱ قاشق چایخوری
- استاک مرغ یا گوشت یا آب معمولی ۲ پیمانه
- شکر ۱ قاشق چایخوری(به دلخواه برای تعادل طعم)
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- جعفری خرد شده مقداری برای سرو
- روغن (ترجیحا زیتون) به مقدار لازم
لوبیا سفید را از شب قبل خیس کنید ، در طی این مدت یکی دو بار آب آن را عوض کنید. بوبیا را با مقداری آب و نمک بپزید تا نرم شود. سپس آبکش کنید.
در این مدت روی پوست گوجه فرنگیها با چاقو به شکل + برش بزنید و در ظرفی گود بچینید و روی آن آب جوش بریزید و روی ظرف را بپوشانید و اجازه دهید ۵ دقیقه در آب جوش بمانند. سپس آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید و وقتی گوجهفرنگیها خنک شد آنها را پوست بکنید و به صورت مکعبی ریز خرد کنید.
پیاز را به صورت نگینی و سیر را ریز خرد کنید.
در تابه مقداری روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا نرم شود، سیر را اضافه و یکی دو دقیقه تفت دهید. سپس گوجهفرنگی، آویشن، استاک را اضافه کنید و اجازه دهید مواد به جوش بیاید سپس لوبیا پخته و آبکش شده و شکر و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و اجازه دهید خوراک جا بیفتد و آب آن کشیده شود.
به هنگام سرو روی خوراک جعفری بپاشید و به همراه نان سرو کنید.