• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه رستی – غذای سوئدی سوییسی خوشمزه و سریع با روش آسان

    طرز تهیه رستی:

    طرز تهیه رستی

    طرز تهیه رستی:

    شما هم مثل من سیب‌زمینی دوست دارین؟ رُستی یه روش سیب‌زمینی سرخ‌شده به متد سوئدی_سوییسی هست. هم میتونین به صورت کوچیک کوچیک و لقمه‌ای تهیه‌اش کنین ، هم مثل کوکو سیب‌زمینی با این تفاوت که رُستی اصلا تخم‌مرغ نداره!

    رُستی میتونه به عنوان بخشی از دورچین غذای اصلی در کنار سبزیجات یا بخشی از یک صبحانه در کنار نیمرو، تخم‌مرغ پوشه یا بیکن سرخ‌شده و سوسیس برای سیب ‌زمینی دوست‌ها به تنهایی مصرف بشه… ماده اصلی تهیه‌اش فقط سیب‌زمینیه!

    مواد مورد نیاز:

    • سیب زمینی ۴ عدد
    • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
    • روغن یا کره به مقدار لازم

    سیب زمینی ها پوست بگیرید و رنده کنید. سپس سیب‌زمینی رنده شده را به خوبی فشار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود . آب آن را دور بریزید.

    روی سیب زمینی‌ها مقداری نمک و فلفل و یک قاشق سوپخوری کره ذوب شده یا روغن بریزید . خوب زیر و رو کنید تا طعم دهنده‌ها به طور یکنواخت در سیب‌زمینی پخش شوند.

    برای تهیه رُستی لقمه‌ای مقداری از مایه بردارید . به صورت گرد فرم داده و در میان دو کف دست فشار دهید تا بهم بچسبد و فرم خود را حفظ کند . داخل تابه‌ای حاوی روغن یا کره داغ قرار دهید و اجازه دهید از یک سمت کاملا طلایی شود و سپس به کمک کفگیر آن را برگردانید تا سمت دیگر نیز طلایی شود.

    برای تهیه رُستی قالبی، مواد را به صورت یکنواخت داخل تابه حاوی روغن یا کره گرم شده پخش کنید . به کمک کفگیر روی آن را کمی فشار داده و وقتی زیر آن طلایی شد، یک بشقاب روی دهانه تابه قرار داده و آن تابه را برگردانید تا رُستی داخل بشقاب قرار گیرد. سپس رُستی را به تابه برگردانید تا از سمت دیگر نیر طلایی شود.

    About The Author