طرز تهیه کوکی زرشک :
طرز تهیه کوکی زرشک :
مواد مورد نیاز:
- آرد سفید ۱۷۵ گرم
- کره نرم ۱۱۰ گرم
- بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
- شکر نصف پیمانه
- وانیل مایع یک قاشق چایخوری
- زرشک خشک یک چهارم پیمانه
- شکلات برای تزیین
ارد و بکینگ پودر رو با هم الک کنید
توی ظرف جدا کره و وانیل و شکر رو با همزن اینقدر میزنیم تا پوک بشه و رنگش روشن بشه حدود ۵ دقیقه طول میکشه.
بعد زرشک و مواد خشک رو در دو مرحله اضافه کنید و دستی مخلوط کنید و بعد خمیر رو روی سطح کار بزترید و با دست منسجمش کنید و کمی با وردنه صافش کنید و بزارید یخچال ۱۰ دقیقه استراحت کنه
بعد از یخچال بیرون بیارید و روی کاغذ روغنی با وردنه صاف کنید و قالب بزنید و توی سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بزارید
توی فر ۱۷۵ درجه بزارید که از یک ربع قبل گرم شده باشه.
زمان پخت بستگی به سایز بیسکوییت ها داره بین ۸ تا ۱۲ دقیقه متغیره ولی اگه ضخامت خمیرتون بیشتره ممکنه بیشتر طول بکشه فقط خیلی حواستون باشه به شیرینی همینکه زیرش تغییر رنگ داد زود از فر دربیارید جون بیشتر بمونه زرشک ها میسوزه و سیاه میشه.
وقتی از فر بیرون میارید هنوز ممکنه شیرینی نرم باشه بهش دست نزنید و بزارید تا سرد بشه کاملا .
دوستان این شیرینی خیلی خوشمزه و خوش عطره امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد. میتونید به جای زرشک کشمش ریز هم اضافه کنید یا هر میوه خشک دیگه ای که خوردش کرده باشید.