• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کباب لقمه ای : دستور پخت غذای آسان و خانگی خوشمزه

    طرز تهیه کباب لقمه

    دستور پخت و طرز تهیه کباب لقمه ای خونگی :

    مواد لازم کباب :

    • 1- گوشت چرخ¬کرده: 200 گرم
    • 2- پیاز کوچک: 1 عدد رنده شده
    • 3- پودر سوخاری: 2 قاشق غذاخوری سرپر
    • 4- گوجه فرنگی بزرگ: 2 عدد رنده شده
    • 5- جعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
    • 6- تخم مرغ: 1 عدد
    • 7- نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
    • 8- پنیر پیتزا: 100 گرم رنده شده
    • 9- تخم مرغ: 1 عدد برای رومال

    مواد لازم خمیر:

    • 1- آرد: 200 گرم
    • 2- مایه خمیر فوری: یک قاشق غذاخوری
    • 3- شکر: یک قاشق مرباخوری
    • 4- نمک: یک چهارم قاشق مرباخوری
    • 5- شیر ولرم: یک دوم پیمانه
    • 6- روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری

    آموزش و طرز تهیه کباب لقمه ای :

    گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، نمک و فلفل و زردچوبه و تخم مرغ مخلوط کرده ورز دهید. پودر سوخاری، گوجه فرنگی و جعفری را اضافه کرده، کمی ورز می دهیم. از مخلوط به صورت کباب کوبیده به طول 10 سانتیمتر درست کرده، سرخ کنید. کناری بگذارید تا خنک شوند. در این فاصله خمیر را درست کنید.
    برای تهیه خمیر آرد را در کاسه ای الک کرده، وسط ارد را گود کنید. مایه خمیر را با شکر، شیر و کمی آرد در وسط گود شده آرد هم بزنید و روی آن را پوشانده به مدت 15 دقیقه در محل گرم استراحت دهید. این پیش خمیر را با بقیه آرد و 3 قاشق روغن زیتون و نمک مخلوط کرده، خوب ورز دهید. سپس بدون استراحت در این مرحله کباب ها را با خمیر بپیچید.


    خمیر را روی سطح آردپاشی نازک به قطر 3 میلیمتر باز کرده و از خمیر تکه هایی به عرض 10 سانتیمتر ببرید و از پنیر رنده روی آن پاشید یک عدد کباب را روی لبه خمیر قرار داده و خمیر را یک دور پیچیده، به انتهای خمیر تخم مرغ زده شده مالیده، به هم بچسبانید. خمیرهای رول شده را با کمی فاصله در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید تا هنگام پخت به هم نچسبند. روی رول ها را تخم مرغ زده شده مالیده و کمی پنیر رنده شده و کنجد بپاشید و مدت 20 الی 30 دقیقه در فر از پیش گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا روی نان ها طلایی شود.

    نکات:

    نکته1: اگر گوجه فرنگی ها آبدار بود، آب اضافی آن را دور بریزید
    نکته2: از زمان پیچیدن اولین کباب با خمیر تا انتهای کار خمیر استراحت کافی داشته بنابراین، بعد از اتمام کار بلافاصله کباب ها را در فر قرار دهید.

    طرز تهیه کباب لقمه ای

    About The Author