• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    شیرینی پسته دارچین – آموزش درست کردن شیرینی خوشمزه و آسان در خانه

    طرز تهیه شیرینی پسته دارچین :

    شیرینی پسته دارچین

    مواد مورد نیاز :

    • کره نرم به دمای محیط رسیده ۷۵ گرم
    • پودر قند ۵۰ گرم
    • آرد نول ۱۱۰ گرم
    • بکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری
    • پودر زنجبیل یک قاشق چایخوری
    • پودر پسته ۲۰ گرم
    • دارچین برای روی کار به مقدار لازم

    طرز تهیه شیرینی پسته دارچین :

    ارد و بکینگ پودر و زنجبیل رو با هم الک کنید و کنار بزارید.کره و پودر قند الک شده رو با همزن بزنید تا نرم و سبک بشه.پسته و آرد رو به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید . خمیر شما کمی حالت پودری داره باید با دست منسجمش کنید و بین دو تا کاغذ روغنی پهنش کنید ( من این جور مواقع توی زیپ لاک میزارم خمیر رو و با وردنه بازش میکنم ) قالب بزنید و روی کاغذ روغنی توی سینی فر بچینید و روی شیرینی ها پودر دارچین الک کنید و سینی رو حدود یک ربع بزارید توی یخچال یا جای خیلی خنک.


    تو این فاصله قر رو روشن کنید بادمای ۱۶۰ درجه و بعد از یک ربع شیرینی ها رو بزارید توی فر به مدت زمان تقریبی ۱۰ تا ۱۵ دقیقه
    خیلی حواستون باشه که نسوزه همینکه از زیر شیرینی تغییر رنگ رو احساس کردید از فر بیرون بیازید و بزارید سرد بشه.


    برای شیرینی ها خیلی بایدحواستون باشه که نسوزه من که پیشنهادم اینه که اون ۱۰ دقیقه رو پای فر وایستید و گوش به زنگ باشید و توی زمان مشخص از فر بیرون بیارید وگرنه زحمتاتون هدر میره.


    اگه تجربه اولتون هستتوصیه میکنم این شیرینی رو فعلا انتخاب نکنید چون کمی خمیرش اذیت میکنه و قلق داره ولی بعد از چند بار درست کردن دستتون میاد چکارش کنید.
    میزان چربی کره ها متفاوته پس ممکنه شیرینی شما در حد ۱۰ گرم کره بیشتری نیاز داشته باشه ولی توجه کنید که خمیرتون کمی باید حالت پودری داشته باشه و بیخود کره رو زیاد نزنید.

    About The Author