طرز تهیه جوجه لبنانی:
طرز تهیه جوجه لبنانی :
مواد مورد نیاز:
- فیله یا سینه مرغ ۵۰۰ گرم
- ماست نصف لیوان
- رب گوجه سه قاشق غذاخوری
- روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
- ادویه مرغ (یا ادویه دلخواهتون)
- سیر له شده یک حبه
- پاپریکا نصف قاشق چایخوری
- آبلیمو یک قاشق غذاخوری
- نمک
- فلفل قرمز در صورت تمایل(من نمیریزم)
توی یه تابه کوچیک روغن رو بریزید گرم که شد سیر و ادویه ها رو اضافه کنید و تفت بدید و بعد رب رو اضافه کنید و تفت بدید تا رنگ رب کمی برگرده.
رب رو به فیله ها یا گوشت جوجه که برش زدید اضافه کنید و مخلوط کنید بعد ماست و نمک و آبلیمو رو بریزید روش و مخلوط کنید و بزارید حداقل دو ساعت توی یخچال بمونه که گوشت مزه بگیره.
میتونید کباب کنید یا گریل کنید.من یکی در میون یه تیکه فلفل دلمه ی نارنجی گذاشتم و توی تابه ی داغ گریل کردم.
به همین سادگی یه جوجه ی خوشمزه خواهید داشت.
اگر آموزش ها براتون مفید بوده یه گل صلوات به ساحت مقدس امام زمان هدیه کنید