• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه جوجه لبنانی – دستور پخت غذای لبنانی خوشمزه و آسان

    طرز تهیه جوجه لبنانی:

    طرز تهیه جوجه لبنانی

    طرز تهیه جوجه لبنانی :

    مواد مورد نیاز:

    • فیله یا سینه مرغ ۵۰۰ گرم
    • ماست نصف لیوان
    • رب گوجه سه قاشق غذاخوری
    • روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
    • ادویه مرغ (یا ادویه دلخواهتون)
    • سیر له شده یک حبه
    • پاپریکا نصف قاشق چایخوری
    • آبلیمو یک قاشق غذاخوری
    • نمک
    • فلفل قرمز در صورت تمایل(من نمیریزم)

    توی یه تابه کوچیک روغن رو بریزید گرم که شد سیر و ادویه ها رو اضافه کنید و تفت بدید و بعد رب رو اضافه کنید و تفت بدید تا رنگ رب کمی برگرده.


    رب رو به فیله ها یا گوشت جوجه که برش زدید اضافه کنید و مخلوط کنید بعد ماست و نمک و آبلیمو رو بریزید روش و مخلوط کنید و بزارید حداقل دو ساعت توی یخچال بمونه که گوشت مزه بگیره.


    میتونید کباب کنید یا گریل کنید.من یکی در میون یه تیکه فلفل دلمه ی نارنجی گذاشتم و توی تابه ی داغ گریل کردم.
    به همین سادگی یه جوجه ی خوشمزه خواهید داشت.
    اگر آموزش ها براتون مفید بوده یه گل صلوات به ساحت مقدس امام زمان هدیه کنید

    About The Author