• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه وافل بادام : آموزش درست کردن وافل بادام آسان و خوشمزه خانگی

    طرز تهیه وافل بادام

    طرز تهیه وافل بادام :

    مواد مورد نیاز:

    • تخم مرغ دو عدد
    • شکر ۴ قاشق غذاخوری
    • وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
    • پودر بادام یا مغز دلخواه سه قاشق غذاخوری
    • کره ذوب شده ۵ قاشق غذاخوری
    • شیر یک پیمانه
    • آرد یک و نیم پیمانه
    • جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
    • بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری
    • نمک یک چهارم قاشق چایخوری

    طرز تهیه وافل بادام:

    تخم مرغ و شکر و وانیل رو مخلوط کنید تا یکدست بشه( نیازی به همزن برقی ندارید) پودر بادام و کره و نمک و نصف آرد رو اضافه کنید (برای گلوله نشدن مواد) سپس نصف شیر رو اضافه کنید و بقیه ی مواد خشک رو ….و در نهایت نصف باقی مونده ی شیر رو بریزید و مواد رو فقط تا یکدست بشه مخلوط کنید.


    دستگاه وافل ساز رو روشن کنید و بزارید کاملا داغ بشه و سطح صفحه ها رو با برس روغن بزنید ( این کار رو فقط در مرحله ی اول لازمه انجام بدید و بعد از اون نیازی به چرب کردن صفحه ها نیست)


    از مواد روی صفحه بریزید و درب دستگاه رو ببندید و ۵ دقیقه زمان بدید تا پخته بشه و بعد با دقت وافل ها رو جدا کنید.


    اگه سری اول وافل هاتون سالم در نیومدن نگران نباشید ممکنه دستگاهتون خوب گرم نشده باشه ولی از سری های بعدی درست میشه
    این وافل ها خیلی کم شیرینن میتونید به دلخواه شکرش رو اضافه کنید


    بافت این وافل بستگی به میزان پختش داره ولی خیلی انتخاب جذابیه برای صبحانه ی یه روز تعطیل در کنار چای و مربا و میوه ی دلخواه پس میتونید برای فردا ترتیب یه صبحانه ی جذاب رو بدید
    همین مواد رو میتونید مثل پنکیک توی تابه درست کنید
    ⚘پودر بادم قابل حذفه

    طرز تهیه وافل بادام

    About The Author