• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه بوراک اسفناج : دستور پخت غذای خوشمزه با روش آسان

    طرز تهیه بوراک اسفناج

    دستور پخت و طرز تهیه بوراک اسفناج:

    مواد لازم:

    • ۴ عدد خمیر یوفکا
    • ۷۰۰ گرم اسفناج
    • ۱ عدد پیاز بزرگ
    • ۴،۵ قاشق غذاخوری روغن مایع
    • ۱ قاشق چایخوری پاپریکا
    • ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
    • نمک به اندازه کافی
    • برای سس :
    • نصف لیوان شیر
    • بک انگشت بیشتر از نصف لیوان روغن مایع
    • ۲ قاشق غذا خوری ارد
    • ۱ قاشق غذا خوری سرکه

    اموزش اشپزی و طرز تهیه بوراک اسفناج با روش آسان:

    برای رویش :
    بک عدد زرده تخم مرغ برای رومال
    مقداری کنجد و سیاه دانه
    ابتدا مواد داخل بورک را اماده کنید برای این کار ابندا اسفناج ها را خوب بشورید و کنار بزارید تا ابش برود.
    داخل تابه روغن بریزید و پیاز خورد شده را تفت دهید ابتدا ادویه و سپس اسفناج ها را اضافه کنید شعله اجاق را زیاد کنید و اسفناج ها را تفت دهید (نیاز به پختن زیاد اسفناج ها نیست) زیر اجاق را خاموش کنید و بزارید سرد شود.


    برای درست کردن سس همه مواه را داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید.
    خمیر یوفکا را روی میز کار پهن کنید و با فرچه تمام سطح ان را سس بمالید خمیر یوفکا را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید.
    مواد میانی را روی خمیر ها بریزید و مانند عکس رول کنید و سپس رول را دور خودش بپیچید و به شکل گل در بیاورید.
    انها را در سینی فر بچینید و رویشان با فرچه زرده تخم مرغ بمالید و مقداری کنجد و سیاه دانه بپاشید
    در فر با دمای ۲۰۰ درجه تا زمانیکه رویشان سرخ شود بپزید.

    طرز تهیه بوراک اسفناج

    About The Author