• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه گردو پلو : سنتی و خوشمزه + نکات کلیدی

    طرز تهیه گردو پلو

    آموزش طرز تهیه گردو پلو:

    طرز تهیه گردو پلو :

    مقدارى گوشت سردست گوسفندى رو به نمك اغشته ميكنيد. به ميزان ذايقه اتون و چند عدد چوب دارچين رو به همراه گوشت توى ظرفى كه ضخامت داشته باشه قرار ميدن و روى ظرف رو فويل ميكشين طوريكه هواى ظرف خارج نشه. بسته به ميزان گوشت و نوع گوشت جوانى و پيرى و اب شهرى كه زندگى ميكنيم زمان پخت ميديم، توجه داشته باشين بدون اب ،، طبقه وسط فر با حرارت متوسط ،، بعد از پخت گوشت فقط مقدار كمى اب غليظ داره كه در اصل شيره ى گوشت هست. استخوان ها رو خارج كرده گوشت رو توى شيره خودش ريش ميكنيد و كنار ميگذاريد ..

    گردو رو درشت خرد شده رو با كره روى حرارت ملايم مدام هم ميزنيم تقريبا ١٠ دقيقه رنگ گردو تيره نشه. برنج ابكش شده رو با زعفرون گوشت لايه لايه توى قابلمه ريخته و دم ميكنيم . موقع سرو كردن از برنج لايه لايه توى ظرف مورد نظر كشيدم از گردو و پياز داغ خلالى لابه لاى برنج و گوشت ميديم تا اخر ،، نكته ؛ برنج رو طورى ابكش كنيد كه اب گوشت برنجتون رو له نكنه ، يكم زنده بر ميدارين … من برا ته دیگش از کراکر کنجدی و 1 ق غ کره استفاده کردم خیلی خوشمزه شده
    نوش جون

    طرز تهیه گردو پلو

    About The Author