آموزش طرز تهیه ناشف غذای عربی :
طرز تهیه ناشف :
١ عدد پیاز بزرگ نگینی سرخ شده + ٢ عدد گوجه رنده شده ادویه ها گرم مسالا، ادویه کاری، زردچوبه، فلفل قرمز را مخلوط و مرغ ها را روی مواد گذاشته در ظرف را نیز بذارین و ٢٠ دقیقه هر دو طرف مرغ را سرخ کنید سپس رب گوجه و 1 ق غ فلفل دلمه ای نگینی و نصف لیوان آب و نمک و سیر رنده شده را اضافه و زمان بدین تا مرغتون بپزه البته زمان بستگی ب پخت مرغتون هم داره
بعد از پخت در ظرف سرو کشیده و روش جعفری و نعنا ساطوری شده و سیب زمینی سرخ شده بریزید
سیب زمینی خلالی را ٥ دقیقه در آبجوش بریزید بعد آبکش کرده و خشک و سرخ کنید زمان داشتین ٢ ساعت بذارین فریزر منجمد بشه بعد سرخ کنید
نکته
میتونید جعفری و نعنا رو هنگام سرخ کردن اضافه كنيد