آموزش درست کردن کرپ مرغ و جعفری:
مواد لازم برای تهیه خمیر کرپ:
- تخم مرغ ٦ عدد
- شیر ٢ ل
- آرد يك ونيم ل
- نمک و فلفل و پودر دارچين مقداري
مواد داخل رولت:
- نصف سينه مرغ
- خیار شور ٣ عدد
- سيب زميني آبپز ١ عدد
- هويج رنده شده ١ عدد
- جعفری یا شوید ساتوری شده ٣ ق غ
- سس مایونز ٣ ق غ
طرز تهیه کرپ مرغ و جعفری:
همه مواد کرپ رو بریزید داخل کاسه و هم بزنید تا یکدست بشه.
تابه رو چرب و از مواد ريخته و پخش كنيد. (با این مقدار مواد ٤ تا نون رولت در میاد، البته شما میتونید مایع رو نازک تر یا ضخیم تر بریزید.) حرارت باید کم باشه و وقتی مایه رو داخل تابه میریزید تابه زیاد داغ نباشه چون در اون صورت مایع سریع بسته میشه و کرپ شکل خوبی نخواهد داشت. یک قاشق از سس مایونز رو بعد از خنک شدن روی کرپ بماليد
.مرغ و سيب زميني را رنده و خيارشور را نگيني جعفري و شويد را ريز خرد كنيد و ٣ ق غ سس مايونز و نمك و فلفل را با مواد مخلوط و مقداري روي كرپ پخش كنيد و كمي از هويج را روش رنده كنيد كرپ را رول و داخل بخچال بگذاريد.