آموزش درست کردن ترحلوا شیرازی مجلسی و اعیونی :
مواد مورد نیاز:
- آرد برنج ۱ پیمانه
- شکر ۱ پیمانه
- هل ۱ ق غ
- روغن مایع ۳/۴ پیمانه
- آب ۲ پیمانه
- گلاب ۱/۴ پیمانه
- زعفران دم کرده غلیظ به میزان لازم
طرز تهیه ترحلوا شیرازی مجلسی :
روغن را داخل قابلمه بریزید روی حرارت بگذارید گرم که شد آرد برنج را داخل روغن بریزید و مرتب هم بزنید تا طلایی شود و بوی خامی آرد گرفته شود سپس هل را اضافه کنید
واسه درست کردن شربت : شکر را با آب روی حرارت ملایم بگذارید و اجازه دهید شکر حل شود و به جوش آید و بعد گلاب و محلول زعفران را در شربت بریزید، شربت را به تدریج درون مخلوط آرد برنج بریزید و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا حلوا صاف و یکدست شود و به اصطلاح به روغن بیفتد، نباید زیاد روی حرارت باشد در این مرحله، زیرا شربت میسوزد و حلوا خشک و سفت میشود، حلوای گرم را روی نان میکادو بمالید و بلافاصله آن را رول کنید، سپس بعد از خنک شدن برش بزنید، نوش جان