• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    ترحلوا شیرازی مجلسی و اعیون : آموزش درست کردن حلوای مجلسی + نکات

    ترحلوا شیرازی مجلسی

    آموزش درست کردن ترحلوا شیرازی مجلسی و اعیونی :

    مواد مورد نیاز:

    • آرد برنج ۱ پیمانه
    • شکر ۱ پیمانه
    • هل ۱ ق غ
    • روغن مایع ۳/۴ پیمانه
    • آب ۲ پیمانه
    • گلاب ۱/۴ پیمانه
    • زعفران دم کرده غلیظ به میزان لازم

    طرز تهیه ترحلوا شیرازی مجلسی :

    روغن را داخل قابلمه بریزید روی حرارت بگذارید گرم که شد آرد برنج را داخل روغن بریزید و مرتب هم بزنید تا طلایی شود و بوی خامی آرد گرفته شود سپس هل را اضافه کنید


    واسه درست کردن شربت : شکر را با آب روی حرارت ملایم بگذارید و اجازه دهید شکر حل شود و به جوش آید و بعد گلاب و محلول زعفران را در شربت بریزید، شربت را به تدریج درون مخلوط آرد برنج بریزید و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا حلوا صاف و یکدست شود و به اصطلاح به روغن بیفتد، نباید زیاد روی حرارت باشد در این مرحله، زیرا شربت می‌سوزد و حلوا خشک و سفت می‌شود، حلوای گرم را روی نان میکادو بمالید و بلافاصله آن را رول کنید، سپس بعد از خنک شدن برش بزنید، نوش جان

    ترحلوا شیرازی مجلسی

    About The Author