• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    نان شیر ژاپنی : آموزش درست کردن نان شیر ژاپنی با روش آسان

    نان شیر ژاپنی

    آموزش درست کردن نان شیر ژاپنی:

    مواد مورد نیاز:

    • شير نصف پيمانه
    • آرد 500 گزم
    • مخمر و شكر ١ ق غ
    • تخم مرغ 2 عدد
    • كره 50 گرم
    • نمك
    • مواد استارتر يا (tangzang)
    • شير يك پيمانه
    • آرد 4 ق غ

    طرز تهیه نان شیر ژاپنی :

    اول مواد استارتر رو آماده ميكنيد . آرد رو توي يه قابلمه ريخته و بعد يه پيمانه شير رو اضافه كرده و با مفتول پشت سر هم هم ميزنيد تا ببنده.
    داخل يه كاسه بزرگ ٥٠٠ گرم آرد رو بريزيد وسطشو گود كنيد. تخم مرغ و مخمر عمل آمده (با همون نصف پيمانه شير ولرم و شكر مخمر رو عمل بياريد) نمك و استارتر رو كه سرد شده به آرد اضافه كنيد و شروع كنيد به ورز دادن.
    بعد از كمي ورز كره به دماي محيط رسيده رو تكه تكه به خمير اضافه كنيد و خوب ورز بديد.


    حدود يه ربع تا بيست دقيقه. يه مقدار حوصله به خرج بديد ضرر نمكنيد. بعد بزاريد حجمش دو برابر بشه.
    بعد پف خمير رو بگيريد و نون رو به چونه هاي مساوي تقسيم كنيد.
    اصل اينه كه تو قالب لوف اين نون رو آماده كنيد. اما اگر نداشتيد بايد جداگانه تو يه سيني نون هارو بچينيد با خامه و يه زرده تخم مرغ رومال بزنيد.
    داخل فر از قبل گرم شده با دماي ١٨٠ درجه حدود نيم ساعت ميپزه.
    بافت اين نون فوق العاده است. كسايي كه نون حجيم دوست دارن قطعا از خوردنش لذت ميبرن.

    نان شیر ژاپنی

    About The Author