آموزش درست کردن نان پوآچای پنبه ای :
مواد مورد نیاز:
- 2 عدد تخم مرغ (زرده یکی برای روی پوآچا)
- 2 لیوان آب
- 3/4 پاکت خمیر مایه تر(پاکت 42 گرمی)
- از 1 لیوان یک بند انگشت کمتر روغن مایع
- 1 قاشق مرباخوری نمک
- 2 قاشق غذاخوری شکر
- حدود 5 لیوان آرد
طرز تهیه نان پوآچای پنبه ای :
ابتدا 4 لیوان آرد ، نمک ، شکر را در ظرفی ریخته تخم مرغ ، روغن مایع و خمیر مایه که در 2 لیوان آب ولرم حل کردیم را به آرد اضافه میکنیم و ورز دادن را شروع میکنیم، آرد باقیمانده را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر نرمی به دست بیاد .
40 دقیقه استراحت میدیم و از خمیر تیکه های کوچکی برداشته داخل خمیر پنیر میذاریم و میبندیم سپس در سینی که کاغذ روغنی انداختیم با فاصله 2_1 سانتی میذاریم زرده تخم مرغ زده 30 دقیقه استراحت میدیم و در فر 190 درجه تا وقتی که روی نان سرخ شود میپزیم (حدود 20_18 دقیقه) گرم سرو میکنیم .