آموزش درست کردن کرپ مرغ پنیری:
مواد لازم:
- تخم مرغ ۲ عدد
- شیر ۱ لیوان
- آرد ۱۰۰ گرم
- نمک و فلفل سیاه و پودر زنجبیل
مواد میانی:
- سینه مرغ ۳۰۰ گرم
- نخود فرنگی ۱ فنجان
- هویج ۲ عدد
- ذرت ۱ فنجان
- روغن مایع ۲ ق غ
- نمک – فلفل
- پنیر موزارلای رنده شده
طرز تهیه کرپ مرغ پنیری:
تمام مواد کرپ را با هم مخلوط کرده و ابتدا ارد را کم میریزیم و با همزن میزنیم تا مایع غلیظ بدست بیاد که براحتی از قاشق بریزه. خمیر را از الک رد کنین و با قاشق کمک کنید تا از الک رد بشه اینطوری خمیری یکنواخت و صاف بدست میارین .
بعد ماهی تابه رو گرم میکنیم و با کمک برس یا دستمال تمیز با رو غن مایع چربش میکنیم .
یک ملاقه از مایع بر می داریم داخل ماهی تابه میریزیم با تکان دادن ظرف مایع رو به همه جای ظرف میرسونیم .
یک طرف را سرخ کرده میکنیم و بعد تو بشقاب برش میگردونیم .
این مراحل را تا مایع کرپ تموم بشه انجام میدیم .
طرز تهیه مواد میانی :
سینه مرغ را با ۲ ق غ روغن مایع سرخ میکنیم بعد نخود فرنگی – هویج نگینی ریز خرد شده – ذرت ابپز یا کنسرو ذرت -نمک- فلفل را اضافه میکنیم . ( میتونین پیاز داغ هم اگه دوست داشتین اضافه کنین )
یکی از کرپ ها رو بر می داریم روش کمی سس میمالیم یا سس رب و ۲ قاشق از مایه گوشتی توش میزاریم و با دقت رول میکنیم تا پاره نشه بعد در ظرف مورد نظر در کنار هم می چینیم و در اخر هم پنیر پیتزا رو روش می ریزیم تو فر از قبل گرم شده میزاریم با ۱۸۰ درجه تا روش کاملا طلایی بشه .