• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کرپ مرغ پنیری : آموزش درست کردن غذای خونگی خوشمزه و آسون

    کرپ مرغ پنیری

    آموزش درست کردن کرپ مرغ پنیری:

    مواد لازم:

    • تخم مرغ ۲ عدد
    • شیر ۱ لیوان
    • آرد ۱۰۰ گرم
    • نمک و فلفل سیاه و پودر زنجبیل

    مواد میانی:

    • سینه مرغ ۳۰۰ گرم
    • نخود فرنگی ۱ فنجان
    • هویج ۲ عدد
    • ذرت ۱ فنجان
    • روغن مایع ۲ ق غ
    • نمک – فلفل
    • پنیر موزارلای رنده شده

    طرز تهیه کرپ مرغ پنیری:

    تمام مواد کرپ را با هم مخلوط کرده و ابتدا ارد را کم میریزیم و با همزن میزنیم تا مایع غلیظ بدست بیاد که براحتی از قاشق بریزه. خمیر را از الک رد کنین و با قاشق کمک کنید تا از الک رد بشه اینطوری خمیری یکنواخت و صاف بدست میارین .
    بعد ماهی تابه رو گرم میکنیم و با کمک برس یا دستمال تمیز با رو غن مایع چربش میکنیم .
    یک ملاقه از مایع بر می داریم داخل ماهی تابه میریزیم با تکان دادن ظرف مایع رو به همه جای ظرف میرسونیم .
    یک طرف را سرخ کرده میکنیم و بعد تو بشقاب برش میگردونیم .
    این مراحل را تا مایع کرپ تموم بشه انجام میدیم .

    طرز تهیه مواد میانی :

    سینه مرغ را با ۲ ق غ روغن مایع سرخ میکنیم بعد نخود فرنگی – هویج نگینی ریز خرد شده – ذرت ابپز یا کنسرو ذرت -نمک- فلفل را اضافه میکنیم . ( میتونین پیاز داغ هم اگه دوست داشتین اضافه کنین )

    یکی از کرپ ها رو بر می داریم روش کمی سس میمالیم یا سس رب و ۲ قاشق از مایه گوشتی توش میزاریم و با دقت رول میکنیم تا پاره نشه بعد در ظرف مورد نظر در کنار هم می چینیم و در اخر هم پنیر پیتزا رو روش می ریزیم تو فر از قبل گرم شده میزاریم با ۱۸۰ درجه تا روش کاملا طلایی بشه .

    کرپ مرغ پنیری

    About The Author