آموزش و طرز تهیه اسپرسو خانگی:
طرز تهیه اسپرسو خانگی :
این نوع نوشیدنی توسط دستگاه های اسپرسوساز حرفه ای ک معمولا کافه ها دارن تهیه میشه
اما اگ خودتون میخاین تهیه کنید نیاز ب موکاپات دارین ک تو بازار دو نوع وجود داره آلومینیومی و استیل ک من استیل رو ترجیح میدم موکا پاتهای استیل گرانتر و جلوهدارترند. مهمتر اینکه در مقایسه با انواع آلومینیومی دوام بیشتری دارند و سالها عمر میکنند.
استیل ضدزنگ در برابر خَش و غُرشدگی مقاومتر است. در برابر خوردگی هم همینطور. البته موکاپات آلومینیوم اصل ک با مارک بیالتی وجود داره دو کاپه های الان شاید نزدیک ۱ تومن باشه ک البته از زمان تحریم دگ وارد کشور نمیشن و پیدا کردنشون شاید شبیه پیدا کردن سوزن در کاه باشه
و اما قسمت دم کردنش
آب جوش را در مخزن زیرین موکاپات (تا زیر سوپاپ) بریزید. سپس پودر قهوه را در سبد میانی موکاپات ریخته و سطح آن را صاف کنید. (نیازی به فشرده کردن پودر قهوه در سبد موکاپات نیست)
با قاشق سطح اسپرسو را صاف کنید
پس از صاف کردن پودر قهوه، قسمت بالایی موکاپات را روی قسمت پایینی آن ببندید و آن را روی شعله ملایم قرار دهید.
موکاپات را روی شعله قرار دهید دقت داشته باشید که حتما از شعله ملایم استفاده کنید
حالا منتظر بمانید تا قهوه تان آماده شود، البته کمی قبل از این که اسپرسو از استوانه بخش بالایی بیرون بیاید متوجه عطر و صدای آن می شوید پس از بالا آمدن کامل قهوه در مخزن بالایی، می توانید آن را در فنجان بریزید و نوش جان کنید. در صورتی که مایل اید نوشیدنیتان را شیرین میل کنید، میتوانید از شکر یا … به همراه قهوهتان استفاده کنید.من کنارش کیک نسکافه و گردوی خوشمزه م رو گذاشتم و نوش جان کردیم
برای شستشو هم نیازی به استفاده از مایع ظرف شویی یا مواد شوینده نیست کافی است پس از هربار دم کردن قهوه، موکاپات را فقط با آب داغ و دستمال بشویید (البته نه همیشه).