• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    پیراشکی ترد و خوشمزه : آموزش درست کردن پیراشکی خونگی و آسون

    پیراشکی ترد و خوشمزه

    آموزش درست کردن پیراشکی ترد و خوشمزه:

    طرز تهیه پیراشکی ترد و خوشمزه :

    اینا هم پیراشکی با خمیر مخصوص خودم هست ک از پر قو سبکتر هست. یعنی انقد نرم و سبکه پف پیراشکی ها رو فقط داشته باشین

    ۴ ق غ آب تقریبا داغ رو ریختم تو ل و روش ۱ ق غ خمیر مایه و ۱ ق م خ شکر اضافه و مخلوط کردم . روش ی در پوش گذاشتم سر سماور تا عمل بیاد


    ی سفیده تخم مرغ و ۱ ل شیر و‌ ۱/۴ ل روغن مایع و نمک و در صورت دلخواه ۱ ق غ پودر زنجبیل و خمیر مایه رو با هم مخلوط و ۳ ل آرد الک شده رو بهش تا جایی ک خمیر بدست نچسبه اضافه کردم. بعدش روشو پوشوندم و گذاشتم استراحت کنه تا جایی ک حجمش دو برابر بشه.


    بعد استراحت خمیر و ورز دادم و با وردنه پهن کردم و نواری برش زدم و پیچیدم دور قیف های چرب و آرد پاشی شده
    یکی یکی گذاشتمشون تو سینی فر ک کاغذ روغنی گذاشته بودم روشونو با زرده تخم مرغ و روغن کشیدم و تو فر با دمای ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده گذاشتم.

    پیراشکی ترد و خوشمزه

    About The Author