• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    تفاوت قهوه و اسپرسو

    تفاوت قهوه و اسپرسو

    همه اسپرسوها قهوه هستند، اما همه قهوه ها لزوما با اسپرسو ساخته نمی شوند.

    این اساساً ساده ترین تمایز بین این دو نوع نوشیدنی است – که هر دو از یک منبع می آیند – دانه قهوه.

    تفاوت عمده بین «اسپرسو» و «قهوه» الف) نحوه سرو و ب) نحوه تهیه آن است.

    اجازه دهید ابتدا این را با گفتن اینکه در حالی که می‌توانید بدون دستگاه اختصاصی اسپرسو درست کنید، در این مثال به اسپرسویی که از طریق یک دستگاه قهوه‌ساز سنتی ایتالیایی تهیه می‌شود اشاره می‌کنیم.

    راه های دیگری برای تهیه اسپرسو وجود دارد، اما استفاده از دستگاه اسپرسوساز رایج ترین نوع نوشیدنی است که همه ما می شناسیم و از آن لذت می بریم.

    اسپرسو چیست؟

    اسپرسو یک شات کوتاه و تیز از قهوه است که وقتی از آب تحت فشار برای دم کردن دانه های قهوه استفاده می شود تهیه می شود.

    سپس این دانه‌ها آسیاب می‌شوند، قبل از اینکه دانه‌های ریز آسیاب شده برای دم کردن آماده شوند.

    کل فرآیند دم کردن یک پیمانه (یا دو ) اسپرسو باید بین 22 تا 30 ثانیه باشد و 30 میلی لیتر قهوه سیاه غلیظ تولید کند.

    تعیین یک «زمان» مشخص دشوار است. اما این محدوده بهینه تضمین می‌کند که تقریباً هر ترکیب قهوه یا قهوه منشأ واحدی طعم‌ها و ویژگی‌های متفاوت خود را استخراج می‌کند.

    در حالی که زمان دقیقی برای این فرآیند استخراج/دم کردن وجود ندارد، مهم است که خیلی کوتاه یا خیلی طولانی نباشد، در غیر این صورت طعم اسپرسوی شما آسیب خواهد دید.

    قهوه مملو از روغن ها، قندها و طعم های پیچیده است. برای اکثر کسانی که برای اولین بار قهوه می نوشند، کام به غنا و «قدرت» غلیظی که اسپرسو ارائه می دهد عادت ندارد.

    می‌توانید اسپرسو را به تنهایی، با کمی شکر یا آنچه در سراسر جهان محبوب‌تر است، بنوشید. شیر یا آب را در حجم‌های مختلف اضافه کنید تا انبوهی از قهوه‌های تخصصی ایجاد کنید.

    تفاوت قهوه و اسپرسو چیست ؟

    درست است، همانطور که شما جمع آوری کرده اید، اکنون ثابت کرده ایم که همه اسپرسوها قهوه هستند، اما همه قهوه ها اسپرسو نیستند.

    و مزیت اصلی برای ما نوشیدنی‌ها این است که قهوه را می‌توان با یا بدون اسپرسو درست کرد.

    اکثر قهوه های تخصصی – لاته، کاپوچینو، ماکیاتو و غیره – با استفاده از اسپرسو به عنوان پایه نوشیدنی تهیه می شوند.

    شیر و آب قهوه مبتنی بر اسپرسو را از شکل فاکتور پدر کوچکتر متمایز می کند.

    خوشبختانه شما حتی نیازی به دستگاه اسپرسوساز یا رفتن به یک کافی شاپ برای لذت بردن از یک فنجان قهوه با کیفیت ندارید !

    قهوه قطره‌ای، فیلتر یا قهوه‌ای را می‌توان با هر نوع دانه قهوه درست کرد، و ترجیحاً ترکیبی برای طعم متعادل‌تر باشد.

    این نوشیدنی که به سادگی با ریختن آب داغ روی دانه‌های درشت آسیاب شده ساخته می‌شود، معمولاً با دستگاه‌های قهوه خانگی، رستوران‌های سبک آمریکایی مرتبط است، اما حتی در کافی‌شاپ‌های سنتی به‌عنوان یک نوشیدنی گرم (یا گاهی اوقات سرد) جایگزین دوباره رو به افزایش است.
    معمای محتوای کافئین

    کافئین که معمولاً با تمام انواع قهوه مرتبط است، و به درستی هم همینطور است، کافئین بخشی جدایی ناپذیر از این است که چرا بسیاری اصلاً قهوه را انتخاب می کنند.

    رایج ترین تصور غلط در مورد اسپرسو این است که حاوی بیشترین کافئین است، اما در کمال تعجب، قطره چکان کردن، فیلتر کردن یا ریختن روی قهوه تمایل به داشتن کافئین بسیار بیشتری نسبت به اسپرسو دارد.

    چرا؟ خوب، چون قهوه قطره‌ای یا فیلتر روغن‌های طبیعی، قندها و در نتیجه کافئین را بسیار کندتر استخراج می‌کند، به این معنی که فنجانی ظریف‌تر دریافت می‌کنید اما حاوی مقدار کمی کافئین است.

    تفاوت قهوه و اسپرسو

    تفاوت قهوه و اسپرسو

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.caffesociety.co.uk
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author