طرز تهیه دسر یالانچی تاووک :
دسر یالانچی تاووک با رویه ی سوپانگل
۱۰۰ گرم کره یا مارگارین را دریک قابلمه بریزید و بزارید روی حرارت تا کره آب شود و بعد ۱ ل آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود و سپس ۱ ل شکر را اضافه و هم بزنید.
شکر که حل شد ۴ ل شیر را کم کم اضافه کنید و سریع هم بزنید تا مواد صاف و یکدست شود در آخر هم ۱ ق چ سر خالی وانیل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و برای چند دقیقه با همزن یا میکسر برقی بزنید تا مواد کمی قوام بیشتری پیدا کند و بریزید در ظرف مخصوص سرو و بزارید کنار تا خنک شود.
- ۲ و نیم ل شیر
- نصف ل شکر
- ۱ ق غ سر پر آرد
- ۱ ق غ سر پر پودر نشاسته
- ۲ ق غ پودر کاکائو
- ۸۰ گرم شکلات
- ۱ عدد تخم مرغ
همه مواد را دریک قابلمه بریزید و خوب هم بزنید تا تا مایه به غلظت کافی برسد.
و سپس از روی حرارت بردارید و با قاشق روی قسمت سفید دسر بریزید و سطح دسر را صاف کنید و پودر کاکائو بپاشید و ظرف سرو را بزارید در یخچال تا خنک شود .
نوش جان