• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه دسر پاناکوتا : آموزش درست کردن دسر مجلسی و خوشمزه

    طرز تهیه دسر پاناکوتا

    آموزش و طرز تهیه دسر پاناکوتا مجلسی:

    • شير ٣ ليوان
    • شكر ٥ ق غ
    • خامه قنادي ٢٠٠ گرم
    • نسكافه ٣ ق م
    • پودر كاكائو ٤ق م

    طرز تهیه دسر پاناکوتا :

    پودر ژلاتين ٣ ق س (به همراه ١/٤ ليوان اب سرد بن ماري كنيد تا ذرات كاملا حل بشن) حالا شير و شكر رو بزارين روي حرارت تا گرم بشه و شكر كل بشه كافيه، ژلاتين رو هم بن ماري كنيد، خامه رو هم روي حرارت كم بزاريد تا گرم و روون بشه.


    حالا حرارت رو خاموش كنيد، خامه و ژلاتين رو شير اضافه كنيد و مخلوط كنيد. پودر نسكافه و پودر كامائو رو هر كدوم جداگانه با مقدار كمي اب جوش مخلوط كنيد تا حل بشه،
    حالا مواد دسر رو به دو قسمت تقسيم كنيد و به يكي نسكافه اضافه كنين و به ديگري كاكائو رو. اول پاناكوتا نسكافه اي رو ريخته بزاريد يخچال نيم بند كه شد پاناكوتا كاكائويي رو بريزين و يه شب تا صبح بزاريد تو يخچال و نهايتا سرو كنيد

    طرز تهیه دسر پاناکوتا

    About The Author