طرز تهیه نان سیب و دارچین:
مواد لازم:
- ۱/۲ پیمانه شکر قهوهای (فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد اگه از شکر سفید استفاده کنید)
- ۱ و ۱/۲ ق چ دارچین
- ۱و ۱/۲ پیمانه ارد
- ۲/۳ پیمانه شکر سفید
- 1/2 پیمانه کره به دمای فضای اطاق رسیده
- دو عدد تخم مرغ
- دو ق چ وانیل
- ۱ و ۱/۲ ق چ بیکینگ پودر
- ۱/۲ پیمانه شیر
- دو یا یک عدد سیب بزرگ ریز خورد کرده پوست گرفته
آموزش درست کردن نان سیب و دارچین :
۱.اول ۱/۲ شکر قهوه ای یا شکر قهوهای روشن رو با دارچین مخلوط کرده کنار بگذارید. (فکر کنم شکر سفید بزنید مشکلی پیش نیاد)
۲.در ظرفی با همزن برقی کره رو خوب بزنید + ۲/۳ پیمانه شکر سفید رو اضافه کنید. بزنید تا کرم رنگ و نرم بشه تخم مرغ رو به ترتیب یکی یکی اضافه کرده با دور کند بزنید. بعد وانیل رو اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کرده با دور کند همزن بزنید، و در آخر شیر رو اضافه کرده .
قالب لوف رو روغن و آرد بزنید. مواد رو دو قسمت کنید. حالا نصف مواد رو درون قالب ریخته +سیب خورد شده رو یک لایه روی مایه میریزید . بعد نصف اون شکر قهوهای و دارچین رو روی سیب ها یک سطح میریزید و سیب ها رو پوشش میدید.با پشت قاشق فشار بدید که سیب ها فرو بره توی مایع .باقیمانده مایع رو بریزید روی سیب ها و با چاقو تمام سطح سیب رو پوشش بدید
دوباره یه لایه سیب خورد شده و یک لایه شکر و دارچین و در آخر با پشت قاشق روی سیب ها فشار بدید که فرو بره توی مایع ،فر رو درجه ۱۸۰ گرم کنید و بمدت پنجاه دقیقه یا تا زمانی که با خلال دندان امتحان کنید و خلال دندان تمیز در بیاد، نانتون آماده هست، قالب رو از فر در بیارید و ده دقیقه بگذارید خنک بشه بعد از قالب در آورده و با چای نوش جان می کنید.
اضافه شده؛ برای خوشمزه تر شدن من روی سیب ها از بادام پرک شده و کمی گردو خورد شده هم استفاده کردم که عالی تر شد!یعنی مایه نان بعد یک لایه سیب خورد شده و بعد شکر + گردو بادام و بعد دوباره مایع و به همین ترتیب