• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    رول بادمجان کبابی سیخی – طرز تهیه و نکات کلیدی

    طرز تهیه رول بادمجان کبابی سیخی

    مواد لازم:

    • گوشت چرخکرده 300 گرم
    • پیاز 1 عدد رنده شده
    • تخم مرغ 1 عدد
    • سیر 2 حبه رنده شده
    • روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
    • مغز باگت پودر شده 1 لیوان
    • زیره و فلفل سیاه
    • نمک 1قاشق مرباخوری
    • جعفری (دلخواه)
    • بادمجان 4 عدد
    • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
    • آب یک و نیم لیوان
    • نمک

    طرز تهیه رول بادمجان کبابی سیخی


    بادمجانها رو به صورت راه راهی پوست بگیرید و به درازی برش بزنید . داخل آب نمک بخوابونید تا تلخیش بره. در طرف دیگه مواد کوفته رو آماده کنید. تمام مواد کوفته رو داخل یک کاسه گود ریخته و خوب ورز بدید و روشو سلفون بکشید و 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید و بهش استراحت بدید.


    بعد داخل ماهی تابه روغن ریخته و بادمجانها رو سرخ کنید. سپس از مواد گوشتی به اندازه تخم مرغ برداشته و به سیخ بکشید و گهگاهی دستتونو آب بزنید و کباب رو روی سیخ محکم کنید. سپس بادمجان سرخ شده رو دور کوفته بپیچید. برای هر سیخ یک بادمجان کافیه. برای این منظور بهتره که از بادمجانهای دراز استفاده کنید. در ادامه سیخهای آماده رو داخل ظرف فر بچینید. برای سس رب گوجه فرنگی و آب و نمک رو داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید و روی سیخها بریزید. در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه به مدت 25 دقیقه بپزید.

    رول بادمجان کبابی سیخی

    About The Author