آموزش درست کردن براونی وگان :
طرز تهیه براونی وگان :
فر رو با دمای ۱۷۶ درجه گرم کن و کاغذ روغنی رو روی قالب شیرینی قرار بده و بذار کنار!
هسته خرما رو جدا کن، خرما رو داخل مخلوطکن بریز تا به ریزترین حالت ممکنش دربیاد!
بعد از مخلوط کردن خرما، تکههای بهم چسبیده رو با قاشق جدا کن، بعد بهش آب گرم اضافه کن و دوباره مخلوط کن تا مایع چسبناک بدست بیاد! (اگر هم لازم شد، اون رو ورز بده!)
کره بادام زمینی، روغن گیاهی و پودر کاکائو رو بهش اضافه کن و تا زمانی که دوباره خمیر چسبناک بدست بیاد، ورزش بده! (بهتره که خمیر ضخیم و چسبناک باشه!) و در آخر اگه دلت خواست گردو و چیپس شکلات رو باهاش مخلوط کن!
خمیر رو به قالب منتقل کن و به صورت یکدست داخلش پهن کن!
به مدت ۱۵ دقیقه داخل طبقه وسط فر قرار بده و تا جایی که لبههای خارجیاش خشک بشه بذار بپزه! بعد از فر خارجش کن و به مدت ۱۰ دقیقه بهش زمان بده تا خنک بشه!
بعد از مرحله بالا، براونی رو از داخل قالب بیرون بیار و دوباره ۲۰ دقیقه بهش فرصت خنک شدن بده! (هرچی خنکتر بشه، محکمتر میشه!)
حالا میتونی براونی گیاهی و خوشمزهات رو نوش جان کنی!
مدت زمان مصرف این براونی، تو دمای اتاق ۳ روز، تو یخچال ۶ روز و تو فریزر به مدت یک ماهه!