• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه پلو بندری : آموزش آشپزی غذای محلی و سنتی با روش آسان

    طرز تهیه پلو بندری

    اموزش اشپزی و طرز تهیه پلو بندری :

    سلام دوستای گل گلااااب، بچه هااا به پیشنهاد دوست خوب و عزیزم سمیه جون یه غذا پختم نگگگگم برااتون، واقعا از مزه و عطرش سیر نمیشید، من و همسرم که خیلییی دوست داشتیم مطمئنا شماااام درست کنید جز غذاهای ثابت خونه تون میشه تو بندرعباس براي نذری هاشون این پلو رو پخت میکنن بهش دمامی گوشت هم میگن ولی بیشتر به پلو بندری شهرت داره خب حالا بریم سراغ رسپی :

    • گوشت ۳۰۰ گرم
    • پیاز ۴عدد
    • لیمو عمانی ۲-۳عدد
    • نخود ۱ پ
    • برنج ۳پ
    • فلفل دونه ای (آسیاب نشده )
    • زیره سیاه .

    دستور پخت و طرز تهیه پلو بندری:

    گوشت و نخود رو بزارید خوب بپزید، بعد از پخت گوشت رو ریش ریش کنید. (آب گوشت رو دور نریزید میخوایم باهاش برنج رو بپزیم) پیاز رو خلال خلال کنید و خوب سرخ کنید گوشت ریش ریش شده رو به پیازها اضافه کنید ادویه و نمک زردچوبه هم بزنید مغز لیمو عمانی ها رو در بیارید به گوشت اضافه کنید و باید مرتب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب بشن همه مواد به خورد هم برن و مغز لیمو عمانی ها کاملا با مواد ترکیب بشه باید کاملا کشدار بشه پس باید روی گاز با شعله کم هم بزنید اگه موقع هم زدن دیدید گوشت کمی خشک شد میتونید در حد ۱-۲ قاشق از آب گوشتی که داریم رو بهش اضافه کنید.

    (چاشنی این غذا مغز لیمو عمانی هست پس تست کنید یه مزه ترش باید حس بشه) آب گوشتی که از پخت گوشت و نخود، نگه داشته بودیم بهش کمی نمک و زردچوبه و دونه فلفل سیاه و زیره سیاه اضافه کنید برنج رو بهش اضافه کنید میتونید برنج رو به صورت کته درست کنید یا آبکش کنید (من توصیه میکنم چون مقدارش کمه کته درست کنید خوشمزه تر میشه ) بعد از پخت برنج، تو ظرف کشیده و کنارش از مواد گوشتی ریخته و سیب زمینی سرخ شده هم کنارش بزارید.
    .

    نوش جان

    طرز تهیه پلو بندری

    About The Author