• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه گولاش مجارستانی : غذای مجارستانی خوشمزه و آسان

    طرز تهیه گولاش مجارستانی

    آموزش طرز تهیه گولاش مجارستانی:


    بار الها
    تنها کوچه ای که بن بست نیست
    کوچه یاد توست
    از تو خالصانه میخواهم
    که دوستان خوبم و هیچ انسانی
    در کوچه پس کوچه های
    زندگی اسیروگرفتار
    هیچ بن بستی نگردد.

    يكي از غذاهاي اصيل كشور مجارستان اين خوراك واقعأ لذيذه، دروغ چرا وقتي تصميم گرفتم بپزمش فكرشو نمي كردم كه انقدر خوشمزه بشه

    طرز تهیه گولاش مجارستانی :


    با چند تا مواد اوليه يه خوراك عالي داشته باشين:

    • گوشت گوسفند ٢٥٠ گرم
    • پياز خلالي خرد شده ١ عدد
    • سيب زميني مكعبي خرد شده ١عدد
    • هويج متوسط حلقه شده ٢ عدد
    • گوجه فرنگي مكعبي شده ١ عدد
    • سير و زنجفيل چرخ شده ١ ق چ
    • رب ١ ق غ
    • عصاره زعفرون ١ عدد
    • گرد ليمو و ادويه

    ابتداپياز رو سرخ كرده سير و زنجفيل رو اضافه و گوشت رو هم افزوده و تفت ميديم تا گوشتمون سرخ بشه بعد ادويه هارو همراه گوجه اضافه ميكنيم و نهايتأ رب رو ريخته و يكم ديگه تقت ميديم، بعد سه تا ايوان اب اضافه ميكنيم و ميزاريم گوشتمون بپزه، يك ساعت و نيم تا دو ساعت پخت براش كافيه.

    وقتي پخت سيب زميني و هويج و عصاره زعفرون رو اضافه كرده و چاشني هم گرد ليمو اضافه كرده و كيزاريم تا خوراكمون جا بيافته. من سه چوب دارچين هم انداختم تا بوي گوشت رو بگيره.

    طرز تهیه گولاش مجارستان

    About The Author