طرز تهیه و دستور پخت شامی با روش آسان :
سلام سلام
طاعاتتون قبول دوستان
اينم سحري امروز بودن همچين ساده و بدون قر و فر ولي جاتون خالي خوشمزه
بچه ها شمام به كتلت ميگين شامي؟ يا فرقش رو ميدونيد! كتلت همون مخلوط گوشت و سيب زميني و پياز و ادويه هاست ولي شامي مخلوط گوشت و هويج و پياز و ادويه هاست.
كتلت بيضي هست و شامي گرده و وسطش سوراخ ميشه چون هويج زود ميسوزه اين كار براي اينه كه زودتر مغز پخت بشه
خوب اميدوارم توجيه شده باشين
دستور پخت شامی :
مواد مورد نیاز:
- گوشت ٢٥٠ گرم
- هويج بزرگ ٤ عدد
- پودر سوخاري ٢ ق غ
- تخم مرغ ١ عدد
- پياز ١ عدد
- ادويه (فلفل سياه، پودر سير و نمك) به مقدار لازم
- زعفران دم كرده غليظ ٣ ق س
هويج و پياز رو رنده ريز ميكنيم و با تمام موادمون مخلوط ميكنيم و توي ظرف در بسته براي دو ساعت ميزاريم يخچال تا مواد بخورد هم بره و بعد توي روغن داغ حالت ميديم و سرخ ميكنيم. تمام