• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت شامی : طرز تهیه غذای سنتی و اصیل ایرانی + نکات کلیدی

    دستور پخت شامی

    طرز تهیه و دستور پخت شامی با روش آسان :

    سلام سلام
    طاعاتتون قبول دوستان
    اينم سحري امروز بودن همچين ساده و بدون قر و فر ولي جاتون خالي خوشمزه

    بچه ها شمام به كتلت ميگين شامي؟ يا فرقش رو ميدونيد! كتلت همون مخلوط گوشت و سيب زميني و پياز و ادويه هاست ولي شامي مخلوط گوشت و هويج و پياز و ادويه هاست.
    كتلت بيضي هست و شامي گرده و وسطش سوراخ ميشه چون هويج زود ميسوزه اين كار براي اينه كه زودتر مغز پخت بشه
    خوب اميدوارم توجيه شده باشين

    دستور پخت شامی :

    مواد مورد نیاز:

    • گوشت ٢٥٠ گرم
    • هويج بزرگ ٤ عدد
    • پودر سوخاري ٢ ق غ
    • تخم مرغ ١ عدد
    • پياز ١ عدد
    • ادويه (فلفل سياه، پودر سير و نمك) به مقدار لازم
    • زعفران دم كرده غليظ ٣ ق س

    هويج و پياز رو رنده ريز ميكنيم و با تمام موادمون مخلوط ميكنيم و توي ظرف در بسته براي دو ساعت ميزاريم يخچال تا مواد بخورد هم بره و بعد توي روغن داغ حالت ميديم و سرخ ميكنيم. تمام

    دستور پخت شامی

    About The Author