• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کیک انگلیسی : با بافت نرم و پوک

    دستور و طرز تهیه کیک انگلیسی با روش آسان:

    يعني پوك تر ، نرم تر و پُف دار تر از اين كيك نديدم و نخوردم
    از من ميشنويد پاشيد دست بكار شين كه تا عصر و ميز عصرونتون حاضره


    مواد لازم:

    • ارد قنادي ٢ پيمانه سر پر
    • تخم مرغ ٤ عدد
    • شكر ١ پيمانه
    • بكينگ پودر ١ قاشق چايخوري
    • وانيل ١/٢ ق چ
    • شير ولرم ١/٢ پيمانه
    • روغن مايع ١/٢ پيمانه
    • پودر كاكائو ١ قاشق غذاخوري

    طرز تهیه کیک انگلیسی :

    ايتدا فر رو با حرارت ١٧٥ درجه روشن ميكنيم تا گرم بشه.
    تخم مرغ ها رو زرده و سفيده جدا ميكنيم و سفيده رو توي يه ظرف تميز ميزنيم با دور تند همزن تا پف كنه ، ١/٣ شكر داخل دستور رو بهش اضافه ميكنيم و مخلوط ميكنيم تا جايي كه سفيده فرم بگيره،ميزاريمش يخچال.


    حالا توي ظرف همزن زرده ها و وانيل و مابقي شكر رو براي ٧دقيقه با دور تند همزن ميزنيم تا كرم رنگ و كشدار بشه، حالا روغن رو اضافه ميكنيم و در حدي كه مخلوط بشه فقط هم ميزنيم و بعد اردي كه با بكينگ پودر سه بار الك كرديم رو به همراه شير ولرم طي سه مرحله به تناوب اضافه كرده و با دور كند همزن مخلوط ميكنيم. فقط ميخوايم مواد يكدست بشه، زياد نزنيد.


    حالا سفيده رو طي چند مرحله به ملات كيك اضافه ميكنيم و فولد ميكنيم و نهايتا هم توي قالب ميريزيم مقدار ١/٣ مواد رو و روش رو پودر كاكائو الك ميكنيم تا كاملا سطح مواد داخل قالب رو پر كنه و بعد مجدد ١/٣ ديگه از مواد كيك رو اروم روي اون لايه پودر كاكائو ميريزم به صورت يكدست بريزيد. و مجدد روش رو پودر كاكائو الك ميكنيم و نهايتا هم مابقي ملات كيك رو روش ريخته و داخل فر گرم شده ميزاريم براي ٤٥ تا ٥٠ دقيقه.
    نياز به هيچ تزئيني نداره از بس كه زيباست فقط روش كمي پودر قند الك كردم

    طرز تهیه کیک انگلیسی

    About The Author