• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک پای سیب : طرز تهیه کیک و شیرینی آسون و خوشمزه خونگی

    کیک پای سیب

    دستور پخت و طرز تهیه کیک پای سیب خوشمزه و آسون خونگی:

    مواد لازم :
    آرد یک و نیم پیمانه

    شکر یک پیمانه

    تخم مرغ ۵ عدد

    بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری

    دارچین ۲ قاشق مرباخوری

    شیر نصف پیمانه

    وانیل کمی

    سیب سه عدد (به نظرم سیب ریز باشه چهار تا هم جا داره)

    روغن کمی بیش از نصف پیمانه .

    آموزش پخت و طرز تهیه کیک پای سیب :

    شکر و وانیل و زرده های تخم مرغ رو با همزن خوب میزنیم تا سفید و کشدار بشه ، روغن رو اضافه میکنیم و هم میزنیم . شیر رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم . آرد و دارچین و بیکینگ پودر رو ۲ تا ۳ بار الک میکنیم و به مواد اضافه میکنیم .سفیده های تخم مرغ رو تو یه ظرف کاملا خشک ، با همزنی که پره هاش کاملا خشکه انقدر میزنیم تا کاملا فرم بگیره.

    سفیده رو به مواد اضافه میکنیم و به آرامی خوب مخلوط میکنیم . کف قالب رو چرب میکنیم و بیش از یک دوم مواد رو میریزیم و روش سیب میچینیم و بعد بقیه مواد رو میریزیم و روش رو سیب می چینیم و در فری که از قبل با ۱۸۰ درجه گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت (بسته به فر) میپزیم . با تست خلال دندون از پخت کیک مطمئن میشیم . وقتی کیک کامل پخت اجازه میدیم نیم ساعت توی فر خنک بشه و بعد از فر در میاریم .

    کیک پای سیب

    About The Author