• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کوکی شکلات و فندق : طرز تهیه و نکات کلیدی

    کوکی شکلات و فندق

    رسپی کوکی شکلات و فندق :

    طرز تهیه کوکی شکلات و فندق :

    سلام به همگی امیدوارم حالتون خوب باشه
    تسلیت میگم ایام سوگواری اقا اباعبدالله ع و واقعا چقدر امسال محرم دلگیر تر از هر ساله. حتی صدای دسته های زنجیر زنی و طبل و نوحه ی ارباب توی کوچه ها نمیپیچه و این واقعااااا غم انگیزه
    بیاین همگی باهم دعا کنیم؛ الهی هر چه زودتر شر این ویروس منحوس رو از شر کشور و مردممون و دنیا کم کن الهی آمین
    خوب بریم سراغ کوکی که بیشترین رای رو آورد، یه کوکی بی نظیر با بافتی نرم و طعمی بی نظیر
    با سه فنجون چای به شدددددددددت پیشنهاد میشه برای این عصر های خنک شهریوری

    • آرد ۱۴۰ گرم
    • شکر دانه ریز ۸۰ گرم
    • کره ۱۰۰ گرم
    • تخم مرغ ۱ عدد
    • پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
    • بکینگ پود ۱/۲ ق چ
    • وانیل ۱/۲ ق چ
    • فندق خرد شده ۱/۲ پیمانه
    • شکلات چیپسی نسوز ۱/۲ پیمانه

    فر را با حرارت ۱۹۰ درجه روشن کرده تا گرم شود.
    آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک میکنیم.


    در ظرفی شکر و کره و وانیل رو با همزن بزنید تا بافتش کرمی و رنگش روشن بشه، تخم مرغ رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. حالا مخلوط آردیمون رو اضافه میکنیم و با لیسک به خورد مواد میدیم تا خمیرمون یکدست بشه. و نهایتا هم فندق و شکلات هارو اضافه و در حد مخلوط شدن هم میزنیم و تمام.


    از خمیر به اندازه گردو برمیداریم و در سینی فر که کاغذ انداختیم با فاصله میچینیم و میره داخل فر برای ۱۵ دقیقه.
    بعد از پخت اجازه بدین خنک بشن و حتما توی ظرف در دار نگه دارید تا خشک نشن

    کوکی شکلات و فندق

    About The Author