• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه پیراشکی گوشت : غذای ساده و خوشمزه خونگی

    طرز تهیه پیراشکی گوشت

    دستور پخت و طرز تهیه پیراشکی گوشت:

    مواد لازم:

    • تخم مرغ ۱ عدد
    • روغن مایع ۱/۲ لیوان
    • ماست ۱/۲ لیوان
    • شیر ۱/۲ لیوان
    • نمک مقداری
    • مایه خمیر ۱ قاشق غذاخوری+ ۱/۴ لیوان آب ولرم+ ۱ قاشق چایخوری شکر
    • آرد ۴ تا ۵ پیمانه متغیره
    • پودر سیر و آویشن مقداری

    طرز تهیه پیراشکی گوشت :

    خوب ابتدا مایه خمیر و اب ولرم و شکر رو با هم میریزیم توی ظرف درش رو میزاریم و اجازه میدیم ۱۰ دقیقه تا عمل بیاد.
    حالا ماست و شیر و روغن و تخم مرغ و نمک و ادویه هارو به همراه مایه خمیر عمل اومده توی ظرف با همزن دستی مخلوط میکنیم
    و بعد آرد رو کم کم اضافه میکنیم.


    انقدر باید ارد بهش بزنید تا فقط چسبندگیش از بین بره و نهایتا یه خمیر نرم و لطیف داشته باشین.
    دقت کنین که اگه زیاد آرد به خورد خمیر بدین خمیرتون سفت و گلوگیر میشه، مقداری از چسبندگی خمیر با ورز دادن از بین میره فقط به ورز صحیح و اصولی بستگی داره.
    من از میکسر استفاده کردم و ۱۵ دقیقه ورزش دادم.


    بعد داخل کاسه چرب شده بزارید و روش رو سلفون بکشید و اجازه بدین ۱ ساعت استراحت کنه تا حجمش دو برابر بشه.
    برای مواد میانی پیراشکی من از مایه ماکارانی استفاده کردم که توش قارچ و جعفری هم زدم و البته پنیر پیتزا و کمی فلفل قرمز


    از خمیر به اندازه گردو بردارید با وردنه پهنش کنید و از ملات گوشتی یه قاشق بریزید داخلش و ببندین پیراشکیتون رو.
    لبه های خمیر رو میتونید با کمی اب تر کنید تا بهتر بهم بچسبه و بعد با چنگال فشار بدین تا حسابی مهر و موم بشه
    حالا میتونید توی روغن داغ شناور سرخشون کنین و مطمعن باشین خوشمزه ترین پیراشکی گوشت دنیا رو درست کردین

    طرز تهیه پیراشکی گوشت

    About The Author