• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کیک توت فرنگی

    طرز تهیه کیک توت فرنگی

    طرز تهیه کیک توت فرنگی:

    مواد کیک:

    • 4 عدد تخم مرغ
    • یک لیوان شکر
    • نصف استکان آب جوش
    • نصف استکان روغن مایع
    • یک لیوان آرد
    • نصف لیوان نشاسته (گندم یا ذرت)
    • یک پاکت پکینگ پودر (،یک قاشق غذاخوری)
    • برای خیس کردن کیک یک لیوان شیر

    منواد کرم:

    • 5 لیوان شیر
    • 4 قاشق آرد
    • یک قاشق نشاسته
    • یک لیوان شکر
    • یک قاشق غذاخوری کره
    • رنده پوست یک عدد لیمو ترش
    • آب نصف لیمو

    مواد ژله توت فرنگی:

    • 700 گرم توت فرنگی پاک شده
    • آب نصف لیمو
    • یک لیوان شکر
    • نصف لیوان آب
    • دو قاشق نشاسته

    طرز تهیه کیک توت فرنگی:

    ابتدا توت فرنگی را خرد کرده شکر و آبلیمو اضافه کرده و کنار می گذاریم.
    برای کیک تخم مرغ و شکر را با همزن می زنیم تا کرم رنگ شود در حال هم زدن آب جوش را هم اضافه می کنیم و 5 دقیقه با همزن می زنیم روغن مایع را هم مخلوط می کنیم مواد خشک را اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم ظرف پیرکس را چرب کرده و مواد را داخل ظرف ریخته و در فری که روی 170 درجه گرم شده با کنترل می پزیم. (35_40 دقیقه)


    برای تهیه کرم همه مواد به غیر از آبلیمو و کره و پوست لیمو را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم در حال هم زدن می پزیم. وقتی قوام گرفت از روی حرارت برداشته کره را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کره آب شود .بعد آبلیمو و رنده پوست لیمو را اضافه کرده و و چند دقیقه با همزن هم می زنیم.(اگر طعم لیمو دوست ندارین می تونید از وانیل استفاده کنید.) روی کرم را با پلاستیک پوشانده و می گذاریم تا سرد شود و هرازگاهی هم می زنی تا رویه نبندد.


    بعد از اینکه کیک را از فر در آوردیم کمی که از داغی افتاد شیر سرد را روی کیک پخش می کنیم.
    وقتی کرم و کیک هر دو سرد شدن کرم را روی کیک یک دست پخش می کنیم.
    آب توت فرنگی ها را جدا می کنیم حدود یک و نیم لیوان می شود نصف لیوان آب هم اضافه می کنیم با دو قاشق نشاسته مخلوط کرده و روی حرارت ملایم با هم زدن مدام می پزیم وقتی قوام گرفت از روی حرارت برداشته و توت فرنگی ها را اضافه می کنیم و روی کرم پخش می کنیم.
    نوش جان

    About The Author