آموزش درست کردن تارت با کرم پاتیسیر:
- بیسکوئیت پتی بور ۲ بسته
- کره ۱۵۰ گرم
- زرده تخم مرغ ۳ عدد
- شکر ۱/۳ پ
- وانیل ۱/۲ ق چ
- نشاسته ذرت ۲ ق غ
- ارد سفید ۳ ق غ
- شیر گرم ۱/۵ پیمانه
- زعفران سابیده شده نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه تارت با کرم پاتیسیر :
اول از همه بیسکوئیت ها رو با میکسر حسابی پودر کردم و کره رو اب کردم با پودر بیسکوئیت مخلوطش کردم.
کف قالب تارت رو کمی چرب می کنیم و بعد از مخلوط بیسکوئیت و کره تمام سطح کف تارت و دیواره ها رو فشرده کردم.
قالب رو برای یک ساعت بزارید تو یخچال و برید سراغ اماده کردن کرم داخل تارت:
زرده و شکر و وانیل رو با همزن دستی انقدر میزنیم تا کرم رنگ بشه (میتونید از همزن برقی هم استفاده کنید) بعد در حین زدن شیر گرم رو کم کم اضافه و با همزن مخلوط میکنیم.
ارد ها رو اضافه کرده و با همزن دستی میزنیم.
حالا مواد رو داخل ظرف مناسبی می ریزیم و روی حرارت متوسط انقدر هم میزنیم تا غلیظ بشه، حالا زعفران رو بهش اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریمو اجازه میدیم تا کمی خنک بشه.
داخل تارت رو با این کرم پر میکنیم و با میوه تزئین میکنیم.