دستور پخت کیک گردو کاراملی:
- آرد قنادی ۱ و ۱/۲ پیمانه
- تخم مرغ ۳ عدد
- شکر ۱ پیمانه
- خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
- روغن مایع ۱/۴ پیمانه
- وانیل ۱ ق م
- بکینگ پودر ۲ ق م
- عسل ۱/۴ پیمانه
- مغز گردو ۱ و ۱/۳ لیوان
- نسکافه فوری ۱ شاسه
- کره ۵۰ گرم
طرز تهیه کیک گردو کاراملی:
ابتدا فر رو با ۱۸۰ درجه روشن میکنیم تا حسابی گرم بشه.
تخم مرغ ها و وانیل و شکر رو با دور تند همزن ۵ دقیقه میزنیم تا حجیم و کشدار بشه.
بعد خامه و روغن مایع رو اضافه میکنیم و در حد یکدست شدن مخلوط میکنیم.
و نهایتا مخلوط الک شده ی آرد و بکینگ پودر رو در سه مرحله به ملات کیک افزوده و دورانی فولد میکنیم و در قالب که کفش کافذ روغنی انداختیم میریزیم و میزاریم توی فر برای نیم ساعت تا مرحله ی اول پخت کامل بشه.
در همین حین هم در قابلمه ی کوچکی عسل و کره رو ریخته و همین که آب شد گردو و نسکافه رو بهش اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم روی حرارت کم. بعد شعله رو خاموش میکنیم.
بعد از گذشت نیم ساعت کیک رو از فر خارج کرده و مخلوط مغزی روی کیک رو در تمام سطح کیک ریخته و پخش میکنیم و کیک رو مجددا توی فر میزاریم برای مدت حدودی ۲۰ دقیقه.
وقتی کیک پخت و گردو های روی کیک هم کاراملی رنگ شدن کیک رو از فر خارج کرده و بعد از کمی خنک شدن برش بدین و سروش کنین
این کیک با یه لیوان بزرگ چای میتونه عصر بهاریت رو بسازه
درست کنید و کنار عزیزانتون نوش جونتون کنین