• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک گردو کاراملی : طرز تهیه و نکات کلیدی

    کیک گردو کاراملی

    دستور پخت کیک گردو کاراملی:

    • آرد قنادی ۱ و ۱/۲ پیمانه
    • تخم مرغ ۳ عدد
    • شکر ۱ پیمانه
    • خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
    • روغن مایع ۱/۴ پیمانه
    • وانیل ۱ ق م
    • بکینگ پودر ۲ ق م
    • عسل ۱/۴ پیمانه
    • مغز گردو ۱ و ۱/۳ لیوان
    • نسکافه فوری ۱ شاسه
    • کره ۵۰ گرم

    طرز تهیه کیک گردو کاراملی:

    ابتدا فر رو با ۱۸۰ درجه روشن میکنیم تا حسابی گرم بشه.
    تخم مرغ ها و وانیل و شکر رو با دور تند همزن ۵ دقیقه میزنیم تا حجیم و کشدار بشه.
    بعد خامه و روغن مایع رو اضافه میکنیم و در حد یکدست شدن مخلوط میکنیم.


    و نهایتا مخلوط الک شده ی آرد و بکینگ پودر رو در سه مرحله به ملات کیک افزوده و دورانی فولد میکنیم و در قالب که کفش کافذ روغنی انداختیم میریزیم و میزاریم توی فر برای نیم ساعت تا مرحله ی اول پخت کامل بشه.
    در همین حین هم در قابلمه ی کوچکی عسل و کره رو ریخته و همین که آب شد گردو و نسکافه رو بهش اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم روی حرارت کم. بعد شعله رو خاموش میکنیم.


    بعد از گذشت نیم ساعت کیک رو از فر خارج کرده و مخلوط مغزی روی کیک رو در تمام سطح کیک ریخته و پخش میکنیم و کیک رو مجددا توی فر میزاریم برای مدت حدودی ۲۰ دقیقه.
    وقتی کیک پخت و گردو های روی کیک هم کاراملی رنگ شدن کیک رو از فر خارج کرده و بعد از کمی خنک شدن برش بدین و سروش کنین


    این کیک با یه لیوان بزرگ چای میتونه عصر بهاریت رو بسازه
    درست کنید و کنار عزیزانتون نوش جونتون کنین

    کیک گردو کاراملی

    About The Author