• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    اسلایس کیک سیب عسلی طرز تهیه + نکات کلیدی

    اسلایس کیک سیب عسلی:

    طرز تهیه اسلایس کیک سیب عسلی
    طرز تهیه اسلایس کیک سیب عسلی 2
    طرز تهیه اسلایس کیک سیب عسلی 3
    طرز تهیه اسلایس کیک سیب عسلی 4
    اسلایس کیک سیب عسلی 6
    اسلایس کیک سیب عسلی 7
    شیرینی

    طرز تهیه اسلایس کیک سیب عسلی :

    یه عصر آروم پاییزی، یک فنجون چای لاهیجان و یک برش اسلایس‌کیک با طعم سیب و دارچین !

    خوب یه اسلایس کیک کم شیرین پر از سیب و دارچین خوشمزه با دستور خودم‌پز داریم که به جای شکر از عسل برای تهیه‌اش استفاده کردم!

    البته که تو این دستور میشه عسل رو با مقدار معادل شکر جایگزین کرد و این دیگه کاملا به نظر و رای خودتون بستگی داره!

    و این که این دسر خوشمزه پر از سیب رو می‌تونین هم دما با محیط کنار چای و قهوه میل کنید یا اینکه یه اسکوپ بستنی سرد روی یه برش داغ از کیک با یه کم سس کارامل یا عسل! اگه قالب ندارین از ظرف پیرکس یا نسوز هم می‌تونین استفاده کنین. فقط کاغذ مومی رو از لبه‌های ظرف بیرون بذارین تا به کمک اون دسر رو از ظرف بیرون بکشین!

    مواد لازم:

    • سیب زرد ۵ تا۶ عدد
    • عسل ۲ قاشق سوپخوری
    • دارچین ۱ قاشق چایخوری
    • کره ۱۸۰ گرم
    • عسل ۱۸۰ گرم
    • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
    • تخم مرغ ۳ عدد
    • آرد ۲۶۰ گرم
    • بیکینگ پودر ۱/۲ ۱ قاشق چایخوری .

    اسلایس کیک سیب عسلی :

    سیبها را پوست بگیرید و به صورت برشهای نازک خرد کنید. روی آن‌ها دو قاشق عسل و پودر دارچین بپاشید و خوب زیر و رو کنید. (نگران حل شدن عسل نباشید. عسل به آرامی جذب سیبها خواهد شد. کافیست سیب‌ها در طی این مدت یکی دوبار زیر و رو کنید) و بگذارید نیم ساعت بماند.

    فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
    برای مایه اسلایس کیک؛ کره، وانیل و عسل را با همزن برقی یک دقیقه بزنید تا نرم و لطیف شود. تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و هر بار با همزن برقی بزنید تا مخلوط شوند.

    آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید و طی دو مرحله به مایه اضافه و با دور کند همزن برقی بزنید تا مخلوط شوند.

    کف قالب مستطیل به ابعاد ۲۵ در ۳۰ را با کاغذ مومی بپوشانید. نیمی ازمایه را کف آن بریزید و به صورت یکنواخت پهن کنید و روی آن را برشهای سیب بچینید.

    باقیمانده مایه کیک را به کمک کاردک یا لیسک روی سیبها پخش کنید و لایه رویی سیب را روی آن بچینید.

    قالب را داخل فر گرم شده قرار دهید و دما را به ۱۷۰ درجه کاهش دهید و به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.

    About The Author